Ultima actualizare: azi, 21:58

Locale

Viceprimar amenințat cu moartea în timpul unei anchete sociale în județul Satu Mare

Un bărbat a fost trimis în judecată pentru ultraj, după ce l-a amenințat cu violență pe viceprimarul unei localități din județul Satu Mare în timpul unei anchete sociale.

Incidentul a avut loc atunci când viceprimarul, alături de un asistent social și un reprezentant al comunității rome, a efectuat o vizită în cartierul de romi pentru o anchetă socială. Potrivit declarațiilor martorilor, viceprimarul a fost abordat de agresor, care l-a întrebat despre situații legate de primărie, iar când răspunsurile oficialului nu l-au mulțumit, bărbatul a început să-l amenințe cu bătaia și chiar cu moartea, spunând că „îl va tăia cu securea”. Viceprimarul a menționat că nu este prima dată când a fost agresat verbal de către acesta, având conflicte încă din 2016, când a fost ales în funcție.

Martorii prezenți au confirmat declarațiile oficialului, descriind comportamentul agresiv al bărbatului, cunoscut sub porecla „Guguță”. În ciuda amenințărilor, viceprimarul și echipa sa au părăsit zona, continuând să fie urmărit verbal de agresor.

Judecătoria Satu Mare a decis trimiterea în judecată a inculpatului pentru ultraj, iar procesul va continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.