Ultima actualizare: ieri, 21:58

razie Satu Mare
Locale

VIDEO. Razie în Sătmărel, după mai multe sesizări de violenţă şi furt

Razie în Sătmărel. În cursul acestei dimineți, polițiștii desfășoară o acțiune în sistem integrat, de tip ,,razie”, în cartierul Sătmărel, arondat municipiului Satu Mare, pe fondul mai multor sesizări privind infracțiunile cu violență, dar și pentru continuarea cercetărilor în cadrul unor dosare penale întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La această acțiune sunt angrenate structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, Biroul pentru Protecția Animalelor, dar și jandarmii și polițiștii de frontieră.

Activitățile polițienești vizează depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, combaterea traficului de substanțe interzise, combaterea traficului de persoane, a infracțiunilor silvice sau depistarea persoanelor care comit abateri la regimul rutier.

Activitatea de azi face parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliția Română, pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică și a descuraja fenomenul infracțional.

SURSA: IPJ Satu Mare

 

2 comentarii

  1. Vau Răspunde

    O intrebare . Cati infractori au fost indentificati? Sa mergi la o razie cu toate gifofarurile pornite , c-am greu . S-a vazut de pe luna ca vin prosti.

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    ….. Iar când auziră Vinetu că vine poliția cu antemergătorul și cu sirena țipă la femeie: Mă Aurico, ia copiii cu tine că vezi că vine taxiul. Merem în oraș! 😮🤔😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.