Ultima actualizare: azi, 12:27

Locale

Dezvăluire. Cum a fost prins, de fapt, tânărul care  fura bani de pe carduri

 

Dezvăluire. Tânărul de 20 de ani, reţinut după ce a spart o maşină, a furat cardurile bancare şi s-a dus la bancomat să scoată banii a fost prins de fapt de un agent de pază, care a sunat la Poliţie.

Dezvăluirea a fost făcută pentru PortalSM de către apropiaţii agentului care l-a observat pe tânăr şi l-a luat la întrebări.

“Nici pe departe gloria nu aparţine poliţiştilor ci agentul de securitate de la firma Fuşle, lui i se părea suspect tânărul, îl întreba a cui sunt cardurile şi zicea nume total diferite, spunea că e a lui taică-său după care agentul l-a întrebat numele tatălui şi nu îl ştia. După mai multe întrebări puse cu răspunsuri diferite, agentul a sunat la politie… poliţiştii au primit cazul, vorba aia “mâncarea era gata preparată, ei doar au servit-o”, a spus reprezentanta agentului.

Amintim că un tânăr de 20 de ani din Satu Mare, a fost reţinut în cursul zilei de ieri, pentru 24 de ore,  după ce a fost prins în flagrant, folosind fraudulos carduri bancare.

Redăm comunicatul oficial al Poliţiei Satu Mare pe această temă:

Poliţiştii specializaţi din cadrul Serviciului de Investigații Criminale,  împreună cu polițiștii  Biroului Poliției de Ordine Publică Urbană al Poliției Municipiului Satu Mare, au reuşit prinderea în flagrant, azi 19 iunie a.c., în jurul orei 05.10,  a unui tânăr de 20 de ani din Satu Mare, în timp ce intenţiona să sustragă în mod fraudulos bani dintr-un ATM amplasat pe strada Corneliu Coposu din municipiu.

Din cercetări a rezultat că tânărul a sustras în noaptea de 18/19.06.2017, dintr-un autoturism parcat pe strada Vulturului, lăsat cu portierele neasigurate, mai multe bunuri, printre care şi carduri care aveau ataşate codurile PIN.

Extinzând verificările, poliţiştii au stabilit că acesta a sustras bani din ATM -uri în repetate rânduri, folosind  astfel de carduri. De altfel, asupra lui au fost găsite cu ocazia flagrantului,  3 carduri bancare dar și suma de 5100 lei.

Cel în cauză este cercetat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, în stare de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunilor de  furt calificat,  efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesarea ilegală a unui sistem informatic,  urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Sursa: Poliţia Satu Mare

7 comentarii

  1. Je Răspunde

    Cred ca si acest articol plin de greseli gramaticale tot agentul de la Fusle l-a scris…Alora nu l-i se cere bacalaureatul.Iar papagalii pretind ca sunt ”ziaristi” !! :::::))))))

    • Unu Răspunde

      Bine ca ai tu masterat :)) de unde crezi ca agentul e analfabet? Crezi ca el a scris articolu.mai bine ar fii sa te bucuri ca tooate persoanle la care le-au spart masina isi primesc inapoi bunurile si banii. Ma gandesc ca esti un fost agent care a fost dat afara ca dormea intruna la locul de munca

  2. ei, da Răspunde

    Reprezentanta agentului….au analfabetii de la Fusle reprezentante…?

  3. Unu Răspunde

    In loc sa va bucurati ca mai exista asa agenti. Putea sa il treaca cu vederea si sa nu il bage in seama.da in cluburi dupa 2 beri va transformati in “van damme” si luati de batut atunci ii bine sa fugiti la agenti analfabeti. Nu toti is la fel.

  4. Lily Răspunde

    Indiferent cata scoala are acel agent de securitate, cei de la Politie inca nu au invatat sa spuna adevarul complet ci incearca in continuare, fara sa inteleg de ce, sa para ca doar ei rezolva astfel de cazuri iar alti cetateni nu au nicio contributie sau vezi doamne ar stirbi din reputatia acesteia.

  5. Ghiță Răspunde

    Domnule Je ,îți adresez o întrebare:tu ai bacalaureatul ? Cred că nu.Și ți-ai găsit să faci comentarii despre greșelile gramaticale ale altora.Citez din comentariul tău :”Ălora nu l-i se cere”.Corect se scrie : “li se cere”. Pentru că ” li ” în cazul folosit de tine ,este pronume personal la persoana a treia plural nearticulat.Deci părerea mea este,să stai în banca ta ,că mai ai de învățat. Semnează un agent de securitate cu bacalaureat și alte diplome…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.