Ultima actualizare: azi, 17:29

Locale

UPDATE VIDEO. Accident cu patru morți la Livada. A decedat şi copilul de 5 ani!

UPDATE ORA 14:58 – Copilul de cinci ani a murit. Astfel, bilanţul morţilor ajunge la patru. Este vorba despre copilul de cinci ani, două femei şi un bărbat.

UPDATE ORA 14:35 – Un elicopter SMURD este aşteptat la locul accidentului pentru a-l ridica pe copilul de cinci ani grav rănit.

ORA 14:20 – Trei persoane au murit într-un accident rutier, petrecut astăzi, la ieșirea din localitatea Livada înspre Negrești Oaș și un copil în vârstă de cinci ani este resuscitat.

Potrivit primelor informații, un autoturism în care se aflau trei persoane și un copil s-a lovit de un autoturism de teren. În urma impactului ambele mașini au ajuns în șanț.

La fața locului, ambulanțierii au constatat decesul celor trei pasageri din autoturism. În stare de inconștiență se află șoferul mașinii de teren și micuțul de cinci ani din celălalt autoturism. Este vorba despre un autoturim înmatriculat în Ungaria şi unul în judeţul Bistriţa Năsăud.

Pompierii intervin pentru descarcerarea victimelor.

Știre în curs de actualizare.

 

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Părinți idioți care nu-și leagă copii cu centura de siguranță!

    • x Răspunde

      Dacă te lovește frontal un dobitoc cu mașina cu herghelia sub el cu peste 100 km/oră poți fi legat cu toți arhanghelii că toate airbag-urile nu te salvează. N-ai văzut că la descarcerare i-au scos pe săracii ca din conservă? Eu personal doar atâta doresc cretinului care a provocat accidentul, ca să rămână în viață, pentru că am înțeles că este și el rănit grav, și să aibă insomnii cât trăiește și să viseze accidentul în fiecare noapte. Până înnebunește.

  2. pisti Răspunde

    Ce purtator de cuvant are ambulanta:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.