Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO&VIDEO. INEDIT. Pescar instalat cu scaunul în mijlocul Someșului

Imagini cum rar ne e dat să vedem au fost surprinse în urmă cu puține momente în râul Someș. Pentru că pasiunea nu are limite, un pescar sătmărean a decis să demonstreze că celebra zicală este sută la sută adevărată. Profitând de faptul că Someșul a scăzut considerabil în ultimele luni, bărbatul a considerat că va avea mai mult succes la pește dacă stă cât mai aproape de animalele vertebrate. Zis și făcut. Pescarul și-a luat undița și-a pus scaunul în apa râului, s-a așezat și a început ,,vânâtoarea”.

Imaginile au fost surprinse de o sătmăreancă și trimise pe adresa redacției noastre. Sătmăreanca s-a amuzat copios adăugând un comentariu scurt și sugestiv: ,,Pescar stă pe scaun în Someș”.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

47 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Asta da calitate de filmare ! Doamne feri , mai jos se poate ??? :-))))

  2. Matroz Răspunde

    Wouuu,ce-a ajuns ‘telectualul ungur!???

    • Norick Răspunde

      Am stiut ca folosesti mai multe pseudonime. Caci esti mare romamas de la Stana… ☺️ ? ?

      • comentator Răspunde

        Daaaa. Nicknameul matroz se trage sigur de la Băse marinarul. O fi vreun simpatizant pedelist. Popeye marinarul de sătmar.

      • Wajk Răspunde

        Matroz nu foloseste mai multe pseudonime suntem doau persoane diferite care iti luam tot neamu de la maimuta incoace in p..a

        • comentator Răspunde

          Interesant, @wajk vorbește în numele @matrozului. Păi dacă e așa, sunteți deja doi țărănoi pe aici. Cum scrii te definește.

          • Norick

            Doi fac căt o jumătate… ☺️ ?
            Lasă-l să joace cu tablete, măcar nu fumează și bea atâta… ☺️ ? ?

          • Wajk

            Pot sa scriu si academic daca vreau ,dar voi aveti numai un neuron si nu intelegeti nimic ín stadiul de orangutani ce sunteti.Tu esti iubitul lui Norik ti-o trage bine la etaj?

  3. y Răspunde

    Am constat că a venit weekendul și vă plictisiți. Iar vă certați. Azt hiszem eső lesz, alacsonyan szállnak a káromkodások.

  4. y Răspunde

    @wajk. Limbajul tău te trădează. Și nu mai folosi aceleași expresii ca și @matroz și același stil de scris. Prea bate la ochi. Înțelegi? Și păstrează puțină decență în limbaj. Asta dacă reușești. De nu cred că ai greșit domiciliul. Vezi încearcă pe la Vânju Mare, acolo vorbele tale chiar se recomandă, sunt ca și un salut.

    • Norick Răspunde

      @y: lasă-l pe copilu’ să joace cu telefon/tabletă.Dacă așa se simte mai bine… Oricum la Stâna nu prea ai ce face în vremea asta mohorâtă, iar turma știe să facă treaba și fără ciurdar… ☺️
      Duminică plăcută să ai. ☺️

      • Wajk Răspunde

        Esti de toata jena ,cum postezi ,esti incult nu esti ín stare sa postezi un raspuns dar cred ca apelativul de ciurdar sau cioban ti se potriveste mai mult voi ati venit din asia si ati crescut animale ,sper ca nu ati facut si altceva cu ele , dar daca iti plac caprele poti sa vi la mine la stana si te filmez cu tableta (kecske baszo)

        • Norick Răspunde

          Bine, pui de matroz… ☺️ ? ?

          • Norick

            P. S. Mersi de invitație, dar cortul tău este prea jegos pentru mine. Nu există la Auchan pe stoc atâta duschbad să le spel de pe mine… ☺️ ? ? ?

          • Wajk

            Afara tati sub ceru liber ,eu nu am cort voi aveti iurta,apropó EU nu stau pe la stana ám angajati ,da si aia sunt mai inteligenti ca tine

          • Norick

            Cort am scris??? Scuze, colibă am vrut. ☺️ ?
            Sigur, că ai “angajați” : oile și/sau caprele. Între ei poți fi mare “patron”.. ☺️ ? ?
            La noi în oraș nu funcționează..
            P. S. Mă bucur, că dai cu părere și la tema pescarului în mijlocul Someșului… ☺️ ? ?

      • matroz Răspunde

        Eu ti-am spus ca ai dat in boala lui Calache!Imi pare rău de degenerarea etniei tale,dar trăiești din presupuneri!Postez, bine,rău,ca-ti convine sau nu doar ca matroz!In rest pot sa-ti recomand si tie si lui domn’profesor un oculist,psihiatru ca doctori de inteligenta nu sunt încă!Dezagreabil limbaj aveți si mai sunteti si ‘telectuali.?Cum dracu Or fi prietenii voștri????

        • Norick Răspunde

          Și mie-mi pare rău, că sunt țărani,care în loc de a săpa și a mulge capre o dau aici cu părere…În plus mai se revoltă dacă primesc înapoi prostiile. Hai mai lasă copile și du-te la casa de cultură din sat (dacă aveți) . Acolo poți să dai pe Einstein , Charles Bronson sau chiar pe Florin Salam. Baftă fraiere! 🙂 🙂
          P.S și nu uita să dai cu o găleata de apă peste Logan.Totuși este duminică… :/)))))

        • Alin Răspunde

          Moloz mai bine taceai poate filizof ramaneai ))) Ai primit peste gura de la @norik )

  5. y Răspunde

    @norick. Lászöl ün boálá luj ün pácsé. Dákö nu á ünvöcát pünö ákum szö fié csivilizát, nu o szá fi tu mámá luj.
    @Wajk. O fi crescut noi în iurtă dar tot e mai confortabil decât în copac.

    • Wajk Răspunde

      #y ia vezi tu etimologia numelui wajk si o sa ramai surprins ,eu macar postez cu numele meu adevarat nu ma ascund in spatele unui pseudonim ca voi ,sa imi ascund incultura si prostia

      • Norick Răspunde

        ))))) wajk cu w???))))
        Du-te repede la un medic pånă nu-i prea târziu.
        Apropos doar animalele au un singur nume, iar tu ai scris, ca asta-ți numele adevărat – căci tu nu ascunzi în spatele anonimatului. Da’ ce tâmpit ești hombre… ☺️ ? ?

    • Norick Răspunde

      @y: mi-a picat fisa. Inteligentul asta de mai sus laptele nu din țâță a supt-o… ☺️ ? ?
      Apatejen nevelkedett a szerencsétlen… ☺️

      • Wajk Răspunde

        Szerencsétlen vagy te meg anyád mert világra hozott és nem avortalt

        • Norick Răspunde

          Héj kis hülyepulya,ne anyázz. Azért mert te nem tudod felismerni a tiédet a sok kecske közül , azért még másnak lehet… Kis söpredék… 😉 😉

  6. Wajk Răspunde

    Addig küldelek anyádba ameddig akarok itt online meg személyesen is, ezentul minden posztód ezen a portálon anyazasal fog befejezodni kovetlek és adigg anyazlak amig beleorulsz

    • Norick Răspunde

      Hajrá! Addig is b@szd meg anyádat. Megint! Persze ha be tudod azonosîtani a sok tehén közül… ☺️ ? ?

  7. y Răspunde

    Hó, nyugi ! Álljatok már meg és olvassátok el a cikk cimét ! A káromkodásnak mi köze a cikkhez ? Ettől jobban kapnak a Szamoson a halak ?

    • Wajk Răspunde

      Ne haragugy egy picit tulzasba vittem ,elnezest kerek mindenkitol tenleg nem errol szolt a cik ,de nagyon idegesit mikor valaki a kakan es keres gobot .nem egy nagy durranas ez a portal sm ,de sivesen olvasom az osszes cikket olyan gyengek amilyenek de legalab a mi kis kozossegrol szolnak ,

    • Norick Răspunde

      @y: igazad van! Bocs’… ☺️ ? ?

  8. Jackie Kocsan Răspunde

    E mán lehetne portalsm.hu is. :-))))

  9. matroz Răspunde

    Tulai doamne,o invadat ungurii portalul!!!???

  10. Wajk Răspunde

    Buna ziua ,pt toti cei care nu stiu limba maghiara a devenit limba oficiala ín ROMANIA asa ca nu vad de CE nu putem vorbim si ín maghiara

    • y Răspunde

      Informația completă – A trecut de votul de Camera Deputaților, urmează în Senat care e for decisiv. Și aia probabil va fi doar la anul când sunt alegeri că ne place circul, nu-i așa, și cu această ocazie nu ne vindem țara la unguri, dar le vindem la toți ceilalți care vin.

  11. Wajk Răspunde

    Maghiară, limbă oficială în comunitățile ungare. Rareș Bogdan: Opriți-l pe Dragnea
    Comisia pentru Administraţie Publică a votat astăzi favorabil proiectul de lege controversat, inițiat de UDMR, transmite Realitatea TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.