Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Un nou supermarket se deschide la Satu Mare în această lună

Compania REWE România deschide un nou magazin Penny Market în Satu Mare, reţeua de magazine urmând să ajungă la finalul lunii octombrie la 212 spaţii deschise.

Penny Market Satu Mare va fi al treilea din oraş, cu o suprafaţă de 1.515 mp, 102 de locuri de parcare şi 15 angajaţi.

Noul magazin Penny Market, care va avea carmangerie, accese auto și pietonale, trotuare, sistematizare verticală, reclame de fațadă și în parcare, pilon publicitar, împrejmuire, branșamente la utilități va fi construit pe bulevardul Cloșca nr.47, în imediata vecinătate a sensului giratoriu de lângă Liceul Eliza Zamfirescu (MIU).  Dacă lucrurile merg bine, noul magazin Penny va fi inaugurat la sfârșitul acestei luni.

PENNY Market a deschis primul magazin pe pe piaţa locală în anul 2005. Întreaga reţea este deservită de 3 centre logistice situate în localităţile Ştefăneştii de Jos, Turda şi Bacău. REWE România va deţine 212 magazine PENNY Market pana la sfarsitul lunii octombrie si activează cu un număr de peste 4.000 de angajaţi.

12 comentarii

  1. hamster Răspunde

    Sa vedem cu va rezista intersectia cu Dariu Pop

  2. giovanni Răspunde

    Da lumea asta chiar nu observa câți banii face primaria acum urmează si noul Kaufland de pe BOTIZULUI ma intreb câți bani a luat domnul primar sau cine a aprobat tăierea copacilor plantati de zeci de ani ca sa faca un sens giratoriu si sa intre cu soseaua si trotuarul in casele oamenilor,ca si aspect urbanistic nu cred ca este legal ca aceste camioane si masini sa iti circule la 2 metri de geam chiar nu intereseaza pe nimeni?

  3. giovanni Răspunde

    Doar asta ne lipsesc supermarketuri (tara moare de foame si baba se piaptănă)

  4. giovanni Răspunde

    Da unu are balta peste dar nu uita ca la noi sunt mulți pescari?

  5. giovanni Răspunde

    Problema este ca se putea face un spatiu verde doar ca acolo primaria trebuia sa dea banii nu sa primească nu am treabă nici cu supermarketul care se face da e mai bine ca si gunoiul ce era doar ca nu sunt de acord cu sensul giratoriu ce vor sa il faca in fata blocului au tăiat copacii care erau plantati de zeci de ani ca sa vina cu trotuarul si soseaua pana sub geam la oameni doar atât va doresc sa aveti si voi camioane si eu noapte din geam la 2 metri ea sa vedem daca ați mai vb asa usor.

    • x Răspunde

      Bine că la tine va fi 2 m. Pe Goga unde stau eu Primăria vrea 1,2 m din 2 m cât e acum, să mai facă o bandă. Orașul mașinilor ce mai. De când cu sensul giratoriu la Burdea nu mai poți traversa strada. Flux continuu de mașini, crezi că se oprește careva la trecere de pietoni ? Din 100 poate 1. Crezi că circulă cu 50 la oră ? Tot așa din 100 unul. Dar asta nu contează până nu e un accident barosan sau se înfige un camion în peretele unei case. Dar și atunci minunea ține o zi poate două.

  6. Ciprian Răspunde

    Rasar mai abitir ca ciupercile!!!!…am devenit orasul mall-urilor si a sensurilor giratoare

  7. giovanni Răspunde

    Cam asa da mall peste mall dar ce conteaza pt primărie, uficiu cadastru bani sa iasa aia e mai important decat cat necaz le aduc oamenilor care locuiesc in aproprierea lor le doresc doar atât pe viitor cand nu vor mai fii ei la putere cei care vin sa aprobe asemenea proiecte in fata caselor lor si sa aiba si ei parte de aceasta bucurie.P.S pt Norick iti mai dau un proverb vechi remix cum spui tu (DUMNEZEU NU BATE CU BOTA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.