Ultima actualizare: azi, 10:49

Locale

FOTO/VIDEO. Vinerea neagră la Satu Mare. 3 accidente, 2 morți și mai multe persoane rănite

Accidentele s-au ținut lanț vineri în județul Satu Mare. Nu mai puțin de trei accidente grave s-au înregistrat pe șoselele Sătmarului în decursul a câteva ore. Un accident mortal și alte două coliziuni violente au transformat data de 14 decembrie într-o adevărată zi neagră.

Primul accident a fost și cel mai devastator, în urma evenimentului petrecut în după-amiaza zilei de vineri două persoane fiind declarate decedate. La nici trei ore de la impactul fatal ce a avut loc în Livada, un alt accident a fost anunțat în localitatea Păulești, acolo unde mai multe persoane au fost rănite în urma unei coliziuni între două mașini. După alte trei ore, vinerea neagră s-a încheiat cu un al treilea accident, petrecut în Baba Novac și în urma căruia un autoturism a ajuns în șanț.

Accident mortal la Livada

Doi şoferi din județul Maramureș au murit într-un accident petrecut vineri după-amiază, în jurul orei 16.00, la ieşirea din Livada spre Oraşu Nou. Este vorba despre doi bărbaţi, în vâstă de 22 respectiv 48 de ani. Unul era din Săpânţa iar celălalt din Borşa.

Deocamdată nu se ştie exact cum s-a întâmplat, însă este cert că unul dintre şoferi a pătruns pe contrasens.

Impactul a fost atât de violent încât şoferul autoturismului a decedat pe loc, iar şoferul autoutilitarei imediat după impact. Medicii au încercat să îl resusciteze minute în şir, însă nu a mai putut fi salvat.

Coliziune violentă în Păulești

Un accident puternic a avut loc vineri seară în județul Satu Mare, după o coliziune între două autoturisme.

Totul s-a petrecut în jurul orei 18.30, în localitatea Păulești din județul Satu Mare. Două mașini, un BMW și o Skoda s-au ciocnit violent în apropiere de biserica din localitate.

Potrivit martorilor, un copil a fost rănit în urma accidentului.

Accident provocat de un șofer beat

Un alt accident de circulație (al treilea) a avut loc în județul Satu Mare. Un autoturism a ajuns în șanț după un impact puternic.

Totul s-a întâmplat vineri, după ora 22.00, în localitatea Baba Novac. Martorii au declarat, pentru Portal SM, că accidentul ar fi fost provocat de un șofer beat, care ar fi circulat cu viteză pe un drum cu gropi, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, autoturismul condus regulamentar de un tânăr de 20 de ani a fost proiectat în șanțul de pe marginea drumului.

Potrivit acelorași martori, mai multe persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier.

 

2 comentarii

  1. Kiss Ferenc Răspunde

    Două formulări sclipitoare:
    1. “este cert că unul dintre şoferi a pătruns pe contrasens”. – condiție absolut necesară pentru orice ciocnire.
    2. “şoferul autoturismului a decedat pe loc, iar şoferul autoutilitarei imediat după impact” – care-i diferența?

  2. Teo Răspunde

    Nimic surprinzator, avand in vedere cat de indisciplinati sunt soferii romani. Indisciplina, tupeu, prostie, toate coroborate duc la astfel de tragedii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.