Ultima actualizare: azi, 19:11

Locale

RETROSPECTIVĂ. Cele mai cumplite accidente din 2018

Anul 2018 a fost unul presărat cu foarte multe evenimente importante, însă, din nefericire, accidentele și-au făcut și ele apariția pe șoselele Sătmarului și nu numai. Nenumărate suflete au pierit în impacturi violente, iar multe familii au fost răvâșite de durere.

Vă prezentăm cele mai grave accidente rutiere ce au avut loc pe parcursul anului 2018.

Coliziune fatală

Șirul celor mai cumplite accidente din 2018 a început la mijlocul lunii februarie, atunci când un șofer în vârstă de 76 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar. Totul s-a întâmplat în data de 15 februarie, la ieșire din municipiul Satu Mare, pe Drumul Național 19A.

,,Polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 76 de ani, din Satu Mare conducând un autoturism dinspre localitatea Mădăras înspre Satu Mare, a pătruns pe sensul opus, intrând in coliziune frontală cu un autoturism, condus de un bărbat, de 50 de ani, tot din Satu Mare. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, de 76 de ani, vătămarea corporală a celui de-al doilea conducător auto și a soției acestuia, de 49 de ani, care era pasageră în autoturism”, au concluzionat polițiștii sătmăreni.

Carnagiu pe autostradă

Nouă români au murit în seara zilei de 22 mai, într-un teribil accident care s-a petrecut pe DN 4, lângă Budapesta. Un microbuz în care se aflau cei nouă români s-a izbit de un camion, victimele pierzându-şi viaţa pe loc. Șoferul circula cu viteză și era live pe facebook, iar o clipă de neatenție a făcut ca acesta să intre pe contrasens și să se izbească violent de un camion. Au murit şapte bărbaţi şi două femei.

Șofer carbonizat după un impact violent

Un tânăr șofer a murit carbonizat într-un accident care a avut loc în seara zilei de 12 decembrie, pe podul de la Domăneşti. Şoferul a pătruns pe contrasens şi a intrat direct sub TIR, după care ambele vehicule s-au aprins. Victima terifiantului accident a fost un tânăr în vârstă de doar 20 de ani, din localitatea Gherța Mare care, în momentul impactului, se afla la volanul unui autoturism VW Polo. Șoferul tirului a reușit să iasă la timp din cabină.

Doi șoferi morți după o coliziune frontală

Doi şoferi din județul Maramureș au murit într-un cumplit accident petrecut în după-amiaza zilei de 14 decembrie, la ieşirea din Livada spre Oraşu Nou. Este vorba despre doi bărbaţi, în vâstă de 22 respectiv 48 de ani. Unul era din Săpânţa iar celălalt din Borşa.

Concluzia polițiștilor: ,,În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr, de 22 de ani, din județul Maramureș, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul conducerii pe contrasens a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul condus din sens opus de un bărbat, de 48 de ani, din județul Maramureș. În urma impactului ambii conducătorii auto au decedat”.

A derapat și a murit pe loc

Un tânăr ce abia a împlinit 20 de ani a decedat în noaptea de 20 decembrie într-un accident de circulaţie petrecut pe raza comunei Căuaş. Tânărul, Sergiu N., se afla în autoturismul său, un BMW, alături de alţi trei prieteni, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a derapat şi a ajuns într-un şanţ. În urma impactului, şoferul a decedat pe loc. Ceilalţi tineri au fost preluaţi de ambulanţe, ei nefiind grav răniţi.

Accident mortal în a treia zi de Crăciun

Accident teribil în dimineața zilei de 27 decembrie, în Seini, provocat de un șofer de 19 ani din Bixad! Aflat la volanul unui autoturism de teren, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul mașinii și a intrat într-o casă. În urma impactului a decedat pe loc. La faţa locului au intervenit pompierii din Maramureş. Potrivit martorilor, şoferul „a fost scos bucăţi” din maşină iar bolidul avea o viteză de circa 200 km/h.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Maramureș, accidentul a avut loc la ora 04.25, pe strada Victoriei din Seini, în urma căruia un tanar de 19 ani şi-a pierdut viaţa. Tânărul, domiciliat în comuna Bixad, judeţul Satu Mare, conducea pe direcţia Satu Mare – Baia Mare. Verificările poliţistilor au relevat că acesta avea permisul de conducere reţinut.

Un comentariu

  1. Ciudatu' Răspunde

    Clar, nu sunteti normali la cap! Asta e subiect de promovat , la sfarsit de an?!! Altceva notabili nu s-a intamplat i judet! Penibililor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.