Ultima actualizare: azi, 10:41

Locale

Femeie bătută de soț, în fața fetiței minore. Au intervenit polițiștii

În cursul zilei de ieri, marți, 9 aprilie, în jurul orei 16.40, polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, s-au sesizat din oficiu despre faptul că în aceeași zi, în jurul orei 16.00, o femeie, de 41 de ani, din localitatea Negrești Oaș, a fost agresată fizic de soțul acesteia, de 42 de ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

Astfel, bărbatul i-a provocat echimoze la gât și antebrațe femeii, în timp ce se aflau în locuința comună, prezentă la altercație fiind și fiica acestora minoră, de 12 ani.

În aceste condiții, existând un potențial risc asupra vieții și integrității acesteia, în baza prevederilor Legii 217/2003, polițiștii au emis un Ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile împotriva bărbatului, prin care s-a dispus ca acesta să păstreze o distanță de cel puțin 150 m față de persoana vătămată și a fost evacuat din locuință.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii monitorizează cazul și atrag atenția cu privire la obligativitatea respectării legalității și a normelor de conviețuire socială, inclusiv în cadrul familiei!

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.