Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Octavian Petric: „Șantierele de astăzi sunt de când Victor Ponta era prim-ministru”

Șantierele de astăzi din județul Satu Mare au fost demarate când Victor Ponta era prim-ministru, a precizat coordonatorul județean Pro România Satu Mare, deputatul  Octavian Petric, într-o conferință de presă susținută astăzi.

Deputatul spune că primarul și viceprimarii se laudă cu al treilea pod, însă acesta a fost demarat când prim-ministru era Victor Ponta, prin hotărâre de guvern semnată de acesta. Același lucru îl spune și despre Centura de ocolire a municipiului Satu Mare.

„Ceea ce se face astăzi pentru al treilea pod, se face din banii care s-au alocat prin Hotărâre de Guvern, de către Guvernul Victor Ponta. […] Dacă se lucrează astăzi și vedem că avem șantiere, ele sunt de pe vremea când Victor Ponta era prim-ministru”, a spus Octavian Petric.

8 comentarii

  1. Govor Răspunde

    Da pla ta …. mai este un HG de pe vremea lui Stefan Ce Mare

  2. Adi Răspunde

    Oare știe să scrie domnul strungar sau doar la numărat banii se pricepe. El cu Ponta auctacut totul in lume.

  3. TAVI SEPTIC Răspunde

    ”De pe vremea” lui Victor Ponta ???? ::::))))))))))))))))) Ce glumet e ,pentru ca tot Dragnea conducea si atunci PSD-ul !! Victor Ponta n-a fost decat ”pisicutul” lui basescu !!

  4. gheorghe Răspunde

    Da de unde?Santierele sunt de pe vremea lui anderco,ciocan,coica.Daca o sa te basculezi in alt partid o sa zici ca este meritul tau.Pic de rusine nu mai exista in tara asta….dar de celelalte lucruri care nu s-au facut in orasul asta cine raspunde???Rusine sa va fie.Este o vorbă care spune cam asa:La căcat si la paguba nu gasesti niciodată gazda.La lucruri bune fiecare se gaseste ca a pus umarul!!!Mai petricuta da nu te mai saturi odata?pe voi politicienii nu va prinde rusinea deloc!!!!????

    • @gheorghe Răspunde

      Ba da,ii prinde rusinea !!Atunci cand alti politicieni ”colegi” de-ai lor fac mai mult ca ei !!

  5. @gheorghe Răspunde

    …avere,of course !!Sa nu crezi cumva ca fac ”mai mult” pentru cei care i-au ales !!Ete na !!

  6. florica Răspunde

    Dar cine este acest Petric? Cu ce iese in evidenta inafara de faptul ca seamana cu nu stiu cine ?

    • TAVI SEPTIC Răspunde

      Cum, ”cine e” ??!!!!E unul pe care PSD-ul l-a facut ce este azi !! Si daca nu gresesc ,inclusiv averea !!Iar ”asemanarea” ,daca nu e si inteligenta,e chiar degeaba!!Chiar si eu seman cu George Clooney,si nu ma ajuta cu nimic!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.