Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO&VIDEO. Mama fetiței împușcate de polițiști: „Îi dau în judecată!”

O fetiță în vârstă de 7 ani a fost împușcată, aseară, de polițiști într-o urmărire, în județul Maramureș. Fetița se află în stare bună acum, însă mama copilei spune că își va face dreptate în acest caz.

„Să îi las așa? Îi dau în judecată. Dacă îmi omora copilul?” a spus Mihaela Șolda, mama fetiței, potrivit jurnalistului maramureșean Vasile Dale.

Oamenii legii au urmărit un șofer și au tras mai multe focuri de armă pentru a-l opri. Fetița a fost rănită la picior, în urma gloanțelor trase de agenți. Din fericire, starea de sănătate a fetiței este bună.

„Starea generală este bună. Fetița este stabilă hemodinamic și respirator. Urmează doar o intervenție chirurgicală locală”, a declarat dr. Balko Zoltan, medic primar UPU SMURD Spitalul Județean Baia mare, potrivit sursei citate.

19 comentarii

  1. Etica Răspunde

    Ok, deci data viitoare cand aduc droguri, tigari, telefoane si parfumuri cu sacii in Passatul meu combi cu folii negre, am sa-i pun pe nepoti, prunci, bebelusi si puii de ursi panda pe bancheta din spate. Daca ma urmareste politia, eu oricum nu o sa ma opresc si daca trag dupa mine sa fie vina politistilor ca-mi impusca ingerasii, nu ca eu nu ma opresc si car droguri, tigari si moaste. Perfect!

  2. Covrig Gelu Răspunde

    Dar gunoiul ala care n-a oprit masina , si a fugit de politie cu minorii in masina,nu s-a gandit la consecinte ?

  3. y Răspunde

    Dacă polițiștii derulau o acțiune pentru combaterea contrabandei, așa cum spun ei, atunci sigur filau individul și mașina. Iar dacă filau atunci sigur ar fi văzut cine s-a urcat în mașină.
    Dar și mama este grozavă, lași pe mâna unui individ, chiar dacă ți-e rudă, copii tăi într-o mașină despre care sigur-sigur țtiai că nu e în regulă. Pe puțin spus ești înconștientă în acest caz.
    Am impresia că povestea șchioapătă pentru ambele părți, ambii au greșit.
    Acum să vedem cu ce sechele rămân copii, nu rana propriu zisă ci psihic pentru că împușcăturile sigur nu le-au făcut bine.

  4. x-ulescu Răspunde

    politistii la inchisoare ! .contrabandistii premiati ( poate chiar presedinte unu dintre ei ) !!

    • Pixulescu Răspunde

      La pesedeu e numai bun de președinte! La ei contează să afii infractor!

  5. c-block Răspunde

    Măi x-ule, n-ai aflat de știrea de ieri cu perchezițiile la vama Halmeu și de săptămâna trecută cu TIR-ul plin ochi de țigări care a trecut ca prin brânză în România și a fost prins de vameșii unguri? Ca să discutăm apropo de contrabandă.

    • x-ulescu Răspunde

      Blaga de la PDL ..afost multa vreme sefu vamesilor .atunci sa-u pus bazele mafiei ..drept pedeapsa a fost votat europarlamentar pe listele pnl …deci pnl sustine mafia vamilor

  6. 007 Răspunde

    ,,politistii la inchisoare ! .contrabandistii premiati ( poate chiar presedinte unu dintre ei ) !!” …la PSD,ai vrut sa spui, x-ulescule,nu?!Acolo in haita voastra ,ar face fata cu brio,mai ales ca gestul lui cadreaza exact cu acest ,,sport”al partidului,de a fugi de justitie.
    Totusi eu cred ca proverbul readaptat ,desigur,( licenta imi apartine),,cum e sustinatorul ,asa-i si partidul “te defineste CATEGORIC” S-au gresesc ?

    • x-ulescu Răspunde

      ma doare fix ..da fix ..la trei metri lateral dreapta de…. de ca zici tu

    • Harpalete Răspunde

      Băi ,țuzlă,mai tare ca Ghiolbannis n-am văzut pe nimeni sa fuga de justitie !! El si-a pus procurorul care-l ancheta in 100 de dosare,dupa ce a a juns mare boss la cotroceni,sef al Parchetului General,iar nevastă-sa a fost ”invitata” sa dea cu subsemnatul la Parchetul General pe la unu noaptea,ca să nu i se ia bronzul !!Despre ce fel de infractori vorbim,daca tot vorbim ??Fals si uz de fals,ai auzit despre aceste infractiuni?

  7. 007 Răspunde

    Da mai x-ulescule,asa-i cum zici tu ,,ma doare fix ..da fix ..la trei metri lateral dreapta de varfu p–ii de ca zici tu”dar stii de ce ?Pentru ca toata constructia si constitutia si inteligenta ta este definita de acest organ.

  8. ? Răspunde

    bine mai oameni buni dar cum poti sa tragi asupra unui vehicul cand nici nu stii cine se afla in interior??????? trebuie sa fii nu stiu cum, ca iresponsabil nu este cuvant potrivit ptr fapta, omul ia in masina pe cine vrea chiar si ursuleti panda cum mai zice aici o inteligenta artificiala

    • Etica Răspunde

      Ba da prost esti, adica fugi de politie si daca ai in masina victime colaterale ai justificarea sa fugi de politie sa faci ce vrei? Da parinti tai sunt frati ma? De unde ti-a venit si argumentu asta? Cand politia e in urmarire in tarile dezvoltate unde nu 80% din populatia tarii se caca in gradina ca Rromania, tu crezi ca stau aia pe ganduri sa impuste spre masina care alearga cu 100km/h de ei sau nu? De aia suntem unde suntem ca nu ganditi ma, tara de pampalai, te conduc hotii si tiganii si tie ti frica sa le zici in fata ca-s rahati, ca poate se supara. Cu oameni ca tine se intelege de 30 de ani tot acelasi partid ne-a condus.

  9. Demostene Răspunde

    dedicație specială pentru „etica”
    Nu există/existau alte metode de a opri un șofer care nu a oprit la un filtru de poliție decât foc de voie??? Nu am înțeles câte țigări(fire, că așa vă place să vă umflați în pene) au fost găsite în mașină? Merită ca pentru un gest condamnabil de a nu opri la un filtru de poliție să tragi pe unde apuci? Merită să pui în pericol viața altor persoane? Această atitudine, indusă sau nu, de a trage oricum și oriunde denotă o lipsă de umanism. Cel care nu a oprit să fie condamnat dar în aceiași măsură cel care atras foc de voie să suporte rigorile legii. Merită să pui în pericol viața unor copii pentru niște trese pe umăr? Ar fi de discutat și deschiderea de dosare penale doar pentru a atinge anumiți parametrii de eficiență pentru a beneficia de sporuri la salarii și de înaintări în grad!! Dar să susții că „focul de voie” este justificat în orice împrejurări este deplasat. Este atitudinea tipică a funcționarului care are un salariu nejustificat de mare raportat la plusvaloare generată.

  10. Harpalete Răspunde

    Băi, ăsta care iti zici ”demostene” !!Ai vazut in viata ta un filtru de politie in Italia,Franta sau Germania ?Ai vazut ce arme au?Ai văzut duba lor cu usile din spate deschise din care un politist cu ochelari negri pe nas e calare pe o mitraliera indreptată exact spre masina care e ”invitată” sa tragă pe dreapta ??Ai avea curajul sa nu opresti la un astfel de filtru?Oare cand o sa ne civilizăm si noi,să respectăm autoritatile statului,sa ne supunem legilor statului,de la cel care e ales presedinte al statului si pană la ultimul gunoi de infractor ??Aaaaaaa,justitia si legile de la noi sunt doar pentru prosti?Aaaaaaaa, raspund penal doar fraierii,iar cei ”de sus” au imunitate ?? Inseamnă că tara asta e foarte bolnavă,inseamnă ca tara asta e condusa de smecherii de procurori,cei care le arata din cand in cand celor ”de sus” dulapul cu dosarele lor penale,dosare care ar putea sa-i bage la bulău pentru multi ani !!Asta e Romania !!

  11. Demostene Răspunde

    pentru „Harpalete”
    Mda, este așa cum bănuiam. Eu vorbesc de mere și tu de pere. Unde naiba ai participat tu la „foc de voie” dacă sunt copii în zonă????Funcționar al statului, cu atribuții speciale, dezumanizat, asta ai ajuns să fidatorită unui sistem dezaxat!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.