Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Sătmăreni amendați cu 36.000 lei. Au sfidat legea de 1 mai și au dat o petrecere

Sătmăreni amendați cu 36.000 lei. Aceștia au dat o petrecere în aer liber, sărbătorind astfel 1 Mai ca în vremurile bune, ignorând interdicțiile impuse prin ordonanțe militare.

În cursul zilei de ieri, 1 mai, în jurul orei 17.00, la domiciliul unui bărbat, de 37 de ani, din Tășnad, s-a format un grup de aproximativ 15 persoane, care au ascultat muzică și au consumat băuturi alcoolice.

De menționat că în curtea imobilului respectiv se găseau cei trei copii minori ai proprietarului imobilului iar toată manifestarea a avut loc într-un spațiu privat.

Ca urmare a celor constatate, azi în cadrul unei acțiuni organizate împreună cu efective de jandarmi și poliție locală, au fost identificați toți participanții la eveniment, fiind luate măsurile legale care s-au impus.

Astfel au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare, în valoare de 36.000 lei.

Sursa: IPJ Satu Mare

7 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Mâine dimineața e coadă la primăria Tășnad , se îmbulzesc țiganii să plătească amenzile. I-a prins rușinea și au promis că plătesc toate amenzile primite de-a lungul timpului cu condiția să primească altele noi,nu de alta ,dar nu mai au hârtie igienică.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Astăzi pe la ora 12 pe Goga 6 viteji din două mașini au tăbărât pe un tânăr surdo-mut care nu a oprit la semnalele acustice ale organelor. Când se termină nebunia asta???

  3. Altu Răspunde

    Niște escroci milițienii ăștia. Te duci în piața Someș,plin de tuciurii cu țigări,ce declarație au aia? Că sunt producători de tutun. Nesimțiții ,pe ăia nu îi văd,bine că prind pe unul care merge la magazin.

  4. mihai Răspunde

    Marea problema nu sunt ei, e țârișoara noastră. Amenda ? Ma piș pe amenda. Dosar penal ? Si ce daca ? La noi se poate pentru ca se face pe scara larga mai ales de politicieni. Pot sa dau altfel de exemple in Europa dar hai sa fie Statele Unite. Ai depasit limita de viteza cu 5 miles, amenda este de 80de dolari. Trebuie sa platesti in 7 zile. Nu ai plătit la timp? Vine duba si te ia, esti retinut si iesi dupa ce ai platit amenda de 80 de dolari si cei 300 de dolari cat a costat sa te aresteze. Nu platesti, stai frumos la zdup, pana ce platesti. Ai iesit din zdup, nu mai ai loc de munca si asiguarea ti-a crescut cu 300%. Altadata platesti amenda la timp. Sau nu primesti amenda.

  5. Valahu Răspunde

    Ete adevarat zilnic in piata Somes tiganii stau gramada si cum vad ca apare cineva tighi tighi da politia nui vede pentru ca mai mult ca sigur acestia san tcoordonati de mahari din politie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.