Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Imagini cu viitoarele blocuri ANL din Satu Mare. Locuințele, aproape de finalizare

Lucrările avansează în ritm alert la cele trei blocuri ANL de pe strada Iuliu Coroianu din municipiul Satu Mare, anunță reprezentanții municipalității.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, și viceprimarul Adrian Albu au făcut o vizită pe șantierul viitoarelor blocuri. Potrivit autorităților, lucrările sunt aproape de finalizare, fiind disponibile un număr de 70 de locuințe.

,,Cele 3 blocuri ANL care se află în construcție pe str. Iuliu Coroianu din municipiul Satu Mare sunt aproape de finalizare. Împreună cu colegii, astăzi, am făcut o vizită pe șantier. Obiectivul de investiții cuprinde 70 de locuințe, investiția fiind de peste 8 milioane de lei. Primăria va amenaja aleile, spațiile verzi și asigură toate utilitățile”, a anunțat primarul Kereskenyi Gabor.

2 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Parca-s facute cu picioarele ! Da’ s-o mai bifat un obiectiv , bani sa iasa , fraierii platesc . Si mai cositi iarba ca invadeaza elefantii in curand !

  2. dap Răspunde

    Am copii si de 2 ani si 3 luni astept sa pot primi un ap anl stau si in chirie.sper sa nu mai dea pe pile apartamentele……rusine ca nu tineti cont de cei care au mare nevoie.nu mai dati la toti din primarie si pe pile….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.