Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO/VIDEO. Baza sportivă ,,Dinamo”, reabilitată din temelii! Teren omologat pentru competiții oficiale

Primăria Municipiului Satu Mare a început lucrările de amenajare a complexului sportiv „Dinamo”, printr-un proiect derulat în colaborare cu Federația Română de Fotbal.

Baza Sportivă „Dinamo” va cuprinde un teren de fotbal cu gazon sintetic , cu dimensiunile de 100 x 60 m, aceste dimensiuni fiind acceptate şi pentru desfăşurarea competițiilor oficiale și a unor meciuri de cat. B şi C.  Vestiarele au fost deja rebilitate și urmează să se refacă și terenul de baschet. 

,,Baza sportivă Dinamo a intrat într-un amplu proces de modernizare și reconfigurare. În colaborare cu Federația Română de Fotbal va fi amenajat un teren de fotbal omologat pentru Liga a 2-a. Va fi o bază sportivă unică în nord-vestul țării și va veni în sprijinul multor echipe care în timpul sezonului rece sunt nevoite să plece în Ungaria pentru antrenamente. Această bază sportivă va fi deschisă atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru cei care vor să practice sportul de masă”, a declarat primarul Kereskényi Gabor.

Proiectul presupune amenajarea unei piste de atletism din material tartan, a pistei şi unei gropi cu nisip pentru săritura în lungime, precum și montarea unui sistem complet pentru iluminarea  nocturnă a terenului , cu 4 stâlpi de 20 m, cu reflectoare şi sisteme paratrăsnet, precum și a tribunei cu 200 de locuri.

Federația Română de Fotbal sprijină acest proiect prin contribuția financiară pentru amenajarea gazonului sintetic, precum și prin achiziționarea unui utilaj pentru curățarea terenului.

Cu această ocazie se va amenaja și o parcare modernă care va pune la dispoziție sute de locuri de parcare.

Proiectul este implementat de constructorul Atlas Sport Târgu Mureș, care are o mare experiență pe partea de amenajări de baze sportive, iar valoarea totală a contractului este de aproape 3.000.000 de lei cu TVA. Termenul de finalizare este de 6 luni.

9 comentarii

  1. Satmareanu’ Răspunde

    Felicitãri! 👏 În sfârsit o vom avea o bazã sportivã ca lumea!

    • S Răspunde

      Inafară de ‘’va fi’’.’’se va’’etc.ati mai priceput ceva?Gabore,Gabore!!!Iar impachetezi fum si vinzi extasy fraierilor!

      • 😳😳 Bika 😳😳 Răspunde

        @ S … ce vorbesti prosti?!? Proiectul si investitia este în curs de derulare, nu este doar o promisiune! Trezeste-te înainte sã vorbesti ioember 😂😂😂

  2. a Răspunde

    Doua chestiuni de imagine.
    Degetele seamana a la Ceausescu. Doi .. poza domnului primar cu ochii in obiectiv arata amatorism electoral.
    In rest.. felicitari! Sa se faca!

  3. Satmareanul Răspunde

    Bine ca exista consilier pt dl Primar cu privire la PR , nu putea sa-l sfatuiasca sa poarte masca, casca de protectie si vesta reflectorizanta? Dl de la ITM astea care conduc orasul sunt zmei? Firma care executa nu stie care sunt obligatiile lor? Ca si beneficiar Primaria , trebe sa poarte echipament de protectie sau doar mediul privat este obligat de asa ceva?
    Ma dl Primar mai poarta si tu draqului echipamentele de protectie, te prinde rusinea cu ele sau nu sti cum sa dai un bun exemplu!
    Ma domnule deputat sau senator ce ai fi , poarta echipamente sau pe tine te prinde rusinea ca demnitar sa dai exemplu?

  4. Adi Răspunde

    Noi nu avem drumuri si parcuri dar facem bază sportivă .

  5. S Răspunde

    @bika:Ia mai du-te in aia a lu muma-ta!Hai SICTIR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.