Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

FOTO. Accident în județul Cluj. Impact între o autoutilitară și un TIR înmatriculat în Satu Mare

Un accident de circulație s-a produs astăzi după-masa în localitatea clujeană Urișor. O autoutilitară și un TIR înmatriculat în județul Satu Mare au intrat în coliziune.

Potrivit dej24.ro, o autoutilitară încărcată cu lemne s-a izbit de un TIR înmatriculat în județul Satu Mare, la ieșire din Dej spre Baia Mare. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, o ambulanță, dar și polițiștii.

,,Echipajul de pompieri a găsit la locul accidentului o autoutilitară și un ansamblu de vehicule (cap tractor cu semiremorcă) avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. A fost consultat un bărbat de către echipajul SAJ, fără a fi transportat la spital”, a transmis ISU Cluj.

,,Accidentul s-a produs ca urmare a nepăstrării distanței. Trei autovehicule au fost implicate”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Sursa: Dej24.ro

3 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    Daca era cu volan pe stanga nu mai era viu…..Mare noroc 🙂

    • altu fără bmw Răspunde

      👍
      Poate aflăm și faptul că transportul de lemne nu avea acte. Nu se poate știi. Se cam poartă pe la noi.🤔🤔🤔

  2. varu Răspunde

    Cu sau fara acte ? …Dar …Cu sau fara ..frane..? pare mai interesant .. o singura urma de frănare și aia cam de .dreapta fața ,care nu prea la ajutat , doar la incercarea de-a evita prin dreapta , dupa cum se vede in poza..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.