Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

21 de cazuri de Coronavirus la ISU Satu Mare. Numărul pompierilor infectați a crescut

21 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din județul Satu Mare, din care 12 cazuri sunt la secţia de pompieri din oraşul Negreşti Oaş, iar 9 cazuri sunt în muncipiul Satu Mare.

„Sunt 21 de cazuri, 12 cazuri sunt la Negrești și 9 cazuri de la Satu Mare. S-au luat toate măsurile care se impun încă dinainte de infectările acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Bianca Timiș, pentru PortalSM.

La nivelul județului Satu Mare, în data de 18 august 2020, se află în carantină la domiciliu 169 persoane. De asemenea, până în prezent au fost testate 11.350 persoane și au fost efectuate 16.641 teste.

21 comentarii

  1. ... Răspunde

    @Satmarean ce zici de asta? Cum au reușit?

  2. leopold Răspunde

    Pentru ratatul ala ce a comentat ca aia din Negresti Oas nu stiu ce ii sapunul si apa. Se pare ca nici aia din SM nu prea le au cu apa si sapunul.
    Clar ca nu sunt nespalati ,doar ca ratatul ala ce a comentat,se vede ca el a descoperit in ultimul timp la ce foloseste sapunul si apa.

  3. leopold Răspunde

    Ratatul ala care nu stie pentru ce se folosesc apa calda si sapunul sunt eu. Nici acum nu stiu la ce se folosesc. Nici diacriticele.
    In Satu Mare este un caz. In Negresti 21.

  4. Altu Răspunde

    ISU, primării,prefecturi,spitale,azile,case de copii, toate sub oblăduirea preamăriților bugetari. Instituțiile statului conduse de crema societății,cei mai capabili dintre muritori. Acum s-a lămurit lumea pt a 1000 oară de ce țara asta merge cum merge. 99,9% după alegeri vine starea de urgență. Și bineînțeles că poporul e de vină că a fost în vacanță. Dar alegeri să fie acum cât gălbejiți sunt pe cai mari.

    • satmarean Răspunde

      compari pe cei din primarii, prefectura, etc. , cu cei de la isu, care te scoate din masina praf si mai si traiesti, cu cei care i-ti stinge focul de la casa? cand scoate un copil cu capul crapat care seamana cu ce are acasa si plange in colt dupa interventii? transporta covizi de 5 luni fara banii aia 2500 si acum au gasit focar?

      • satmarean Răspunde

        Am uitat sa specific ca sunt bugetar.

      • Altu Răspunde

        @satmarean,eu am mai spus , sunt singurii dintre bugetari care își merită salariile. Și ca o ironie le au și printre cele mai mici, cât o femeie de serviciu de la spital. Și tot pe cel care trage se dă. Iar acum că ai recunoscut că ești bugetar îți înțeleg comentariile, daca tu ești cel cu ,care mă contram deobicei.

    • Satmareanul Răspunde

      Salutare, Osenii sunt oameni harnici, prietenosi,omenosi insa din pacate nu prea sunt prieteni cu disciplina. Ei organizeaza nunti cu sute de persoane si in pandemie conform informatiilor publicate pe acest portal.

  5. H&R Răspunde

    Ca-n filme fantastice.

  6. anonymus Răspunde

    Eu zic că stăm bine, putea fi și mai rău, la toamnă se numără bobocii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.