Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Accident în municipiul Satu Mare. Impact între două mașini

Un accident de circulație a avut loc în această dimineață, sâmbătă, 29 august, în municipiul Satu Mare, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 10.00, pe bulevardul Lucian Blaga, în sensul giratoriu spre Păulești. Două autoturisme marca Volkswagen au intrat în coliziune.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Sursa foto: Drivers SM

19 comentarii

  1. Auleu Răspunde

    Spunetimi si mie cinei vinovat

  2. Satmarean 1 Răspunde

    @Mihai-corect

    • h Auleu Maica Răspunde

      PRAȘTIE, Vai de noi ,GB…..nici cei pe care i-ai prezentat ,dau cu st in dr…..
      Intr-un sens giratoriu mic ,cu spațiu de manevra mic ,nu se poate respecta intocmai legea sensului giratoriu .. Intrun sens giratoriu .SE INTRA PE STANGA ;SE CIRCULA PE STINGA ;SI SE IESE PE DREAPTA….In cate sensuri de la noi faci asta…..

  3. h Auleu Maica Răspunde

    Completare
    Daca se freaca puțin se ia in considerare ,trecerea de pe o banda pe alta ..Spunea cineva in discuția prezentata de GB , sa se verifice inainte de-a intra in sens , care s-a incadrat corect (in cazul nostru) inainte de intrare ….o aiureala …

  4. cârcotaş Răspunde

    Discuţie pt. nimic. Cel cu gri a schimbat direcţia de mers şi trebuia să se asigure dacă nu s-a încadrat bine. Faza din poză n-a atins problema sensului giratoriu. Este egal că acolo este sau nu sens giratoriu. Faci discuţie despre sens când ai intrat în el în mod regulamentar.

    • cârcotaş Răspunde

      Dacă masina roşie venea dinspre Păuleşti şi a făcut sensul giratoriu cu atât mai mult maşina gri n-avea voie să facă manevra până sensul giratoriu pe ,,intrarea lui” era liber. Codul rutier nu face distincţie între benzi, adică nu intri în sens când in stg. a intrat o maşină, indiferent de bandă.(în practică e altfel şi viteza mică te ajută să speculezi, la viteze mari se pot întâmpla multe).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.