Ultima actualizare: azi, 12:27

Locale

VIDEO. Curățenie de toamnă la Satu Mare. Culeg dintr-o parte, împrăştie în alta

Curățenie de toamnă la Satu Mare. Firma care se ocupă cu salubrizarea municipiului Satu Mare a fost surprinsă, din nou, în ipostaze nu tocmai demne de o societate comercială din secolul XXI.

În imaginile surprinse de un sătmărean şi postate pe un grup de Facebook, se vede cum din remorca tractorului, ce ar trebui mai degrabă să staţioneze într-un muzeu decât să circule pe stradă, pur şi simplu sunt împrăştiate frunze. Oamenii au muncit într-o parte a oraşului, au încărcat remorca cu frunze şi crengi, dar au pierdut o bună parte din încărcătură, tot pe străzile din municipiul Satu Mare.

Şi nu e greu de ghicit ce firmă va fi plătită pentru a ridica din nou aceleaşi frunze, tot din banii sătmărenilor.

SURSA VIDEO: Szatmári tudakozó

5 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    Și când te gândești că sunt reale șanse ca să ne rămână pe cap încă 10 ani această firmă “minunată”!?!?!?😧🥶🤯🥴😲😫😨😭😰🤮😥🤔😤😪😱

  2. H&R Răspunde

    Care-i problema? E toamna. Cad frunzele. 🤭

  3. Eu Răspunde

    Chiar azi dupa masa am vazut pe str. Bujorului cum pierd din remorca tractorului (incarcatura pretioasa) mizeria.Asta este firma Europeana ce contesta licitatia pentru intretinerea orasului .Vai de noi cu Florisalul inca 10 ani.Dupa pandemie propun sa iesim in strad la protest ! Ca protest putem sa nu mai platim factura Florisalului pana nu-si reinnoieste parcul auto!

  4. kapa Răspunde

    Mai face tipu un complex in Cluj și se lasă de gunoaie, ….sau poate nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.