Ultima actualizare: azi, 11:46
Locale

Protest în Consiliul Judeţean. UDMR şi PNL şi-au împărţit toate posturile din consiliile de administraţie

Protest în Consiliul Județean. UDMR și PNL și-au împărțit toate funcțiile din consiliile de administrație și autoritățile în care este reprezentată această instituție, spre revolta reprezentanților PMP care au părăsit sala.

În ședința Consiliului Județean de astăzi s-au votat reprezentanții în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, Consiliul de Administrație al Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Adunarea Reprezentanților din cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Consiliului de Administrație al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională, comisiile din cadrul acestui centru.

De asemenea, au fost desemnați reprezentanții în Consiliul Director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Luna Șes, Consiliul de Administrație al ADI Transilvania NORD, reprezentanții în ADI Express Maramureș Satu Mare.

Toate aceste posturi au fost ocupate de reprezentanții UDMR și PNL, iar consilierii PMP Liviu Pop și Gabriel Mihali, revoltați de această situație, au părăsit ședința. În opinia acestora, posturile trebuiau ocupate de către reprezentanții tuturor partidelor, proporțional cu rezultatul votului.

“Toate posturile s-au împărțit între PNL-UDMR. În campania de la alegerile locale au fost făcute declarații că PNL nu se va alia cu UDMR. La toate proiectele de hotărâre cu privire la investiții am participat și am votat. Nu suntem de acord cu împărțirea funcțiilor între UDMR și PNL. Sunt patru partide în Consiliul Județean și ar trebui reprezentate toate, după procentele de la locale. Am părăsit sala în semn de protest. Practic nu s-a schimbat nimic, la ciolan sunt din nou PNL și UDMR. Tot astăzi trebuiau să se aleagă vicepreședinții, dar s-a găsit un subterfugiu și proiectul respectiv a fost scos”, a declarat consilierul PMP, Liviu Pop.

10 comentarii

  1. bine ma! Răspunde

    Mihali si-a luat zi de concediu sa participe la sedintele de Consiliu? Prezenta la AFIR e optionala, dar se ponteaza?

    • c-block Răspunde

      La ședințele de consiliu ești învoit din oficiu. De aia ești consilier. Ce e așa de greu de priceput?

  2. Satmarean Răspunde

    Ești învoit dar toți primesc bani și de la serviciu și indemnizația de ședință! Dacă nu muncesc la serviciu de ce primesc salar? Că sunt mii de oameni care dacă lipsesc de la serviciu li se taie din salar! Politicienii sunt mai presus de lege???

  3. Vasile Răspunde

    Cand PSD a fost la guvernare nu a -dat ninc nici PNL si UDMR ului deci nu va mirati. Roata se invarte politele din trecut se platesc. Se vor trezi cativa someri dupa cativa ani in functii prea mari de conducere.

  4. Roman Răspunde

    Indemnizatia de consilier judetean este de 10 la suta din salarul presedintelui care este 13000 lei….baga 2,3sedinte pe luna si incaseaza 3000 lei asa ridicand mana…..

  5. .... Răspunde

    Mihali i_a ca director la AFIR in jur de 12000 lei plus 3000 ca si consilier judetean marge acasa cu 15000 lei…..fara sa faca nimic,traiasca partidul psd ca.la pus la afir si pmp la judet!!!

  6. Ok Răspunde

    Că l-au pus acolo e una, dar ce îl recomandă e alta! Cum dracu se face ca nu poate funcționa AFIR fără Mihali, nora lui Govor, fiul lu chestoru Ciocan, etc…? Ce dracu îi recomandă pe ăștia? Câți s-au transferat la AFIR de la alte instituții pentru bănuții frumoși din fonduri europene și pentru mânăriile ce se fac acolo?

  7. x-ulescu Răspunde

    perfect ! , peste 4 ani , pentru toooate rateurile ,vor da vina pe …..PSD , ca si cum dau acum pentru rateurile din ultimii 4 ani ( ex.autostrada codrului ) ..fraieri sa puna botu vor fi destui

  8. H&R Răspunde

    Apoi nu va tot plimbati de la un partid la alta. La traseism ma refer. Dar daca era invers treaba totul era OK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.