Ultima actualizare: azi, 17:29

Locale

Candidatul PER, Raul Donca: Agricultura poate să reprezinte biletul de ieșire din criza care urmează!

Candidatul PER la Camera Deputaților, Raul Donca, este de părere că agricultura poate să reprezinte biletul de ieșire al României din criza care urmează.
Declarație Raul Donca:
“Pentru legislativul din perioada 2020-2024 urmează o perioadă foarte grea, cu o criză economică în față care o să-și facă simțită prezența atât în buzunarele noastre, cât și în mediul social, mediul de muncă și mediul familial.
Noi, Partidul Ecologist Român, credem că în scopul ieșirii cât mai bune din această criză economică trebuie să ne folosim de cel mai valoros lucru de care dispune țara: pământul.
Prin ajutorarea agriculturii, în care până acum nu s-au făcut investiții masive, prin posibilitatea de creare a sistemelor de irigat și a canalelor de irigat, prin evaluările cadastrale bine puse la punct, prin acele direcții agricole, dorim ajutorarea fermierului român, a tânărului fermier. Avem nevoie de o legislație transpusă corect pentru a produce cât mai mult și de calitate. România și românii, dacă dispun de legislație coerentă și ajutor în această direcție, se vor organiza foarte repede și vor reuși să absoarbă fonduri europene pentru fiecare axă prioritară din cadrul programelor de dezvoltare rurală și agricolă. Pe lângă aceasta, este nevoie de ajutorare la piața de desfacere, depozitare și vânzare pe piața internă și externă a acelor produse bio romanești.
Dorim să susținem producția, ca să nu rămânem doar o țară de consum. De ce să consumăm produsele  altor țări, făcute în laboratoare și ținute în depozite?
Vrem și dorim promovarea legilor care să creeze un mediu sigur pentru mediul privat.
Agricultura poate să reprezinte biletul de ieșire din criză!
Votați Partidul Ecologist Român, votați bradul, poziția 9 pe buletinul de vot”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.