Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

FOTO/VIDEO. Accident pe DN19F Satu Mare – Baia Mare. O șoferiță a scăpat nevătămată, mașina făcută praf

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe Drumul Național 19F Satu Mare – Baia Mare, după ce o șoferiță s-a dat cu mașina peste cap.

Accidentul a avut loc între localitățile Odoreu și Băbășești. Potrivit primelor informații, o șoferiță ar fi pierdut controlul autoturismului încercând să evite un obstacol. Mașina a fost făcută praf, însă, din fericire, șoferița a scăpat nevătămată.

La locul accidentului au ajuns două autospeciale de descarcerare și o ambulanță SMURD. Șoferița a fost scoasă din autoturism de martori, după care a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând să fie transportată la spital.

10 comentarii

  1. Gogu Styuk Răspunde

    Se vede in video carosabilul acoperit de noroi,ceea ce face imposibil controlul masinii !!Politia sa faca verificari,pentru ca vinovatii sunt cei care efectuaeaza lucrari agricole care ies de pe tarla cu tractoare sau carute pline de noroi direct pe carosabil !!😎🤣😜

    • Nha Răspunde

      Ai dreptate , dar mai sunt unii care ar trebui sa se ocupe uzual cu intretinerea drumurilor. Si care trebuiau ei sa curete drumul inainte de a se intampla ceva .Politia rutiera ce pazeste ? A atentionat macar admin-ul drumului sa ia masuri ? La noi nimeni nu raspunde de ce trebuia sa faca si nu a facut !

      • altu fără bmw Răspunde

        Mda. Și nimănuia nu-i trece prin cap ca să zică :”ia să vedem noi ce am făcut cu implimentarea acelei ordonanțe din 1997 care prevede expres că trebuie făcute drumuri special pentru utilaje agricole? Exact ca să nu se ajungă în asemenea situații?”
        Pe hârtie stăm bine. Practica ne omoară. Ca de obicei.😫

  2. Sm Răspunde

    Cine naiba da permis la femei. Mai sunt și bărbați care conduc prost dar femeile în general sunt praf. Nu au oglinzi , văd doar în față.

    • Bai Răspunde

      Misogin ordinar , daca nu te avorta o femeie , nu mai tastai aici ! Nenorocitule !

    • altu fără bmw Răspunde

      De exemplu unul care se gândește la una din fazele în care TU, adică vârful evoluției umane tragi la măsea la o petrecere de nu mai știi de tine și cineva totuși trebuie să te ducă acăsucă în pătuț și să te învelească la căldurică. 🤮🤫

    • altu fără bmw Răspunde

      Și încă un lucru. Cunosc foarte-foarte multe femei care conduc rezonabil, chiar foarte bine. Acuma tu dragă @Sm dacă ai asemenea probleme cu sexul frumos noi ceilalți nu avem cum să te ajutăm. Problema e în prejudecățile tale pe cale le posezi cu kilogramele și care clar te domină. Ești bun să aplici pentru cetățenia din Arabia Saudită. Cred că îți dai seama de ce spun asta. Off!

  3. Ionica Răspunde

    Ca norocu ‘ ca o purtat centura . Si noroc ca o condus Golf 5 :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.