Ultima actualizare: azi, 20:40

Radu Cristescu
Locale

VIDEO. Cristescu iese la atac: Pataki Csaba îşi bate joc de voturile românilor

Deputatul PSD Radu Cristescu a declarat astăzi, într-o confeirnţă de presă, că preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, îşi bate joc de voturile românilor prin alegerea celor doi vicepreşedinţi de la PSD.

“Ca şi preşedintele Klaus Iohannis care îşi bate joc de constituţie şi Pataki Csaba îşi bate joc de voturile românilor din judeţul Satu Mare, în condiţiile în care PSD Satu Mare a fost a doua forţă politică din judeţ”, a spus Cristescu.

El a spus că cei doi vicepreşedinţi aleşi sunt “nulităţi politice”. El -a acuzat pe Ioan Rus că “ar fi ştiut să împartă comisionul pentru cumpărarea bibliotecii”.

Cristescu consideră gestul făcut de Pataki “incalificabil şi inadmisibil”.

El a afirmat că Pataki ar fi mers “cu izmenele în mână” la PSD pentru a nu face alianţă românească în alegerile locale, dar acest lucru nu a fost acceptat.

“Românii trebuie să ştie că au fost trădaţi de PNL, care nu a vrut o coaliţie a românilor pentru funcţia de primar şi preşedinte al CJ”, a spus Cristescu.

El a spus că nici Pataki Csaba şi nici Kereskenyi Gabor nu vor mai fi aleşi în 2024, dacă “nu vor fi la puşcărie”.

“Vă promit că noi românii din judeţul şi municipiul Satu Mare vom face coaliţie în 2024 iar UDMR-ul nu va mai conta în aceste jocuri politice împotriva românilor. Această organizaţie, sau partid, a început ca o amantă docilă, care după ce pleca, primea nişte funcţii. Acum UDMR s-a transformat într-o prostituată de lux, care atunci când pleacă îţi fură şi portofelul”, a mai spus Cristescu.

23 comentarii

  1. Liviu Răspunde

    Te-a pus Govor sa dai de pamant cu UDMR, pentru faptul ca nu l-a pus pe pacaliciul de Onet vice la judet, bagabontilor ce sunteti!!!?:))))

  2. c-block Răspunde

    Nu mai mult decât voi cât ați făcut de exemplu acel USL. Promisiuni cu basculanta, realizări zero barat! Diferența dintre UDMR și voi este că ei stau aici și nu practic doar în Capitală și mai fac ceva și pentru județ. Când ați fost pe cai mari în județ v-ați bătut joc 4 ani pe voturile celorlați concitadini și nu ați cedat nimic. Așa că … Asta se cheamă lucru manual. Ați făcut cu mâna voastră.

    • Ardeleanul Răspunde

      Ba nulitate de om ,in primul rand titlul e gresit de la PNL nu de la PSD au ales vice presedinti. Are dreptate in privinta celor doi in special de escrocul de rus.,dar in consiliul judetean psd are 5 consilieri pnl are 10 deci cine e a doua forta politica in judet. Sa-i spuna cineva treaba asta pana nu se mai face de ras escroci dracu de psd-isti

      • c-block Răspunde

        @Ardeleanul. Sper că nu mie mi-ai răspuns pentru că așa nu are nici o noimă. Adică nu mie mi te-ai adresat cu apelativul din prima propoziție. Că de se referă la Răducu Cristescu sunt și eu de acord. Altfel în schimb …😱🤔😲

  3. Eu Răspunde

    Alo Raducu ! Dute ma invartindute ! Nimeni nu-i curios de tine. Cum se zice pe la noi? Ciocu mic ca ei sunt la putere ! Apropo M..E PSD !

  4. Subiectiv Răspunde

    Și cică ăsta va lucra pentru sătmăreni în parlament…

  5. Subiectiv Răspunde

    Eu așa știu că vicepreședinții au fost votați de Consiliul Județean, nu de Pataki.

  6. Smile Răspunde

    Bine o făcut că nu o pus vicepreşedinte de la PSD, ai primit ordin de la agramatul de Govor, să latri, curvă politică ce eşti, nu îi zbura în beteşig de aici.

  7. P. Ș. D. satu Răspunde

    Măi cristescule mai taci dracului din gură.Nu vezi că ești prost grămada cu govor cu tot. Spune în câte partide ai fost tu și ce ai făcut pentru acest județ. Nu ești în stare să pronunți o propoziție fără greșeli. Incultule ce ești. Tu ai ajuns în parlament datorită lui govorila care nu a avut interesul să promoveze oameni cu experienta, doar rebuturi ca tine care să-i asculte sarcinile Lumea știe că sunteți proști, dar voi nu vreți să credeți că Ceaușescu. Asa că rămânem cum am stabilit. CLANTA psd.

  8. Subiectiv Răspunde

    Vai Doamne, în ce lume trăim, unde un astfel de jeg este votat deputat!

  9. 😂😂+Bika+😂😂 Răspunde

    Frumos partid cu un prost care ii reprezinta. Mumu PSD 🙈

  10. 3.14 Răspunde

    Nagy senki vagy Vaze, nagyon slab pregatit intelectual fost tu proiectat! Tu la tine…patriot, tu reprezentesti pe eu acolo la Parlament??? Esti un repetent pesedist bagat in seama doar de analfabeti, votat de idioti si asistati social, o scarba bipeda care nu cunoaste notiunea de cei sapte(7) ani de-acasa. Ar trebui sa va fie rusine. In rest, un an nou fericit noua romanilor, ungurilor si celorlalte natiuni conlocuitoare. Mai putin ciumelor din psd, alde, pro si votantilor lor, evident. Amin

  11. Alin Răspunde

    Raducule staiti pe coaie ,ca esti prost ca noaptea ,nu mai ridica praful in sediul psd,ca nici mama dracului nu crede balivernele spuse de tine si schitate de seful tau govorache…..sunteti penibili rau!!!….dute la bucuresti acolo iti place tie mult, printre curve si bagabonti de nivelul tau,ai salar baban ai si tu insfarsit carte de munca,lasa_ne pe noi sa ne traim viata linistiti pe meleagurile satmarene!

  12. augustin Răspunde

    Acest impostor, acest traseist minte si dezinformeaza la lumina zilei.Auzi, a doua forta politica in judet?Pai PNL a facut la Senat si CD 35524 voturi iar PSD-ul 26197 voturi.9327 de voturi in plus fac 35,65% mai mult.Ura cu care s-a prezentat in campanie a facut ca PSD-ul sa obtina mult mai putine voturi.Sefii lui nu iau masuri impotriva lui pentru rezultate?Domnul Rus de la PNL are obligatia sa-l dea in judecata pentru calomnie.

  13. Vasile Răspunde

    Nu l ati vrut pe Les senator a ti pierdut. Vicepresedintii se decid la Bucuresti in sedinta de coalitie. Si de aicea se vede ca nu ai experienta in acest domeniu. Pataki este un tantalau, el nu se baga in prostii, si oricum nevasta sa ca medic stomatolog castiga de 3 ori mai mult. Greselile lui Mircea Govor acum se resfrang asupra PSD. Oricum Mircea Govor a facut cariera datorita UDMR si Csehi Árpi. Ar trebui sa te gandesti in guvernarea Dancila cum au fost 2 vicepresedinti PNL. Intreaba l pe Les si Govor.

  14. Moise Răspunde

    Cristescule ia zi-ne la cate facultati ai ublat??? La 5 sau 8??? Si daca este adevarat ca ai reusit sa termini fiindca taica-tau a fost PROCUROR COMUNIST??? Jigodie! Cu tine in sfarsit se scufunda ciuma rosie ireversibil! Hai pa!

  15. vatra Răspunde

    bravo asa este cand nu ai cei sapte anii de acasa ai fost votat si tu ca ING TI..Ecare acuma anii toate iarele scriau despre scandalurile accident pod decebal scandal insomnia fotbal Mikael alt detinut bravo asa mai departe

  16. Ardeleanul Răspunde

    C-blok nici o grija am vorbit in totalitate de Cristescu cand mam referit la nulitate

    • c-block Răspunde

      @Ardeleanul 👍👍. Un singur lucru nu pricep. Ce caută omul ăsta acolo? Îmi cam dau seama cum a ajuns în poziția asta dar chiar și atunci ?!??? Mandatul trecut am avut trei antitalente: Leș, Bran și Petric. Chiar nu au pe cine să pună, din ce să aleagă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.