Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

USR PLUS vrea să taie indemnizațiile membrilor ATOP. Radu Panait: Oprim risipirea banilor publici!

USR PLUS a depus o inițiativă legislativă de eliminare a indemnizațiilor pentru membrii Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică (ATOP), pe motiv că instituția reunește numeroși reprezentanți ai instituțiilor din sistemul de ordine publică, aceștia fiind remunerați de două ori pentru aceeași muncă.

,,Milioane de lei au fost risipiți la propriu, anual, pentru participarea la ședințe a membrilor ATOP. Din comisiile ATOP fac parte consilieri județeni din fiecare partid, funcționari și șefi ai instituțiilor de forță: Poliție, Jandarmerie și Pompieri. Practic, cei care fac parte din aceste comisii sunt plătiți de două ori: pentru funcțiile pe care le dețin în instituții, și pentru faptul că sunt membri ATOP.

Dacă ținem cont de faptul că aceste ședințe au doar rol consultativ, iar în județul Satu Mare plata pentru participarea la o ședință pe lună era de 1.500 lei/membru, vedem cum sume importante de bani erau aruncate practic pe NIMIC.

Deputații USR PLUS au depus o inițiativă legislativă care prevede eliminarea remunerării membrilor, reușind astfel să reducem risipa banilor publici. Susțin această inițiativă, sunt unul dintre semnatari și consider că o astfel de măsură era mai mult decât necesară.  Reducem risipa din bani publici și continuăm revoluția bunei guvernări!”, a declarat deputatul USR PLUS de Satu Mare, Radu Panait.

 

29 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Mai nea oaie,nimic barat ce ești tu.Da nu ti-e rușine sa vii cu astfel de căzături,de cum ai văzut ca lumea te înjură,pe tine și gașca ta de papatori de bani publici,cum vii și te arăți harnic nevoie mare.Ia uita-te tu neica nimeni aici și baga binela cap.Multiubitul și stimatul vostru tătuc și din mormânt fura România…
    pieri-iar foaita de oltean nenorocit,cu toți imbecilii lui care mai conduc și azi România prin nepoții și rudele lor.

    https://www.google.com/amp/s/amp.dcbusiness.ro/facturi-enorme–palatul-parlamentului–o-casa-a-poporului-care-plateprc-c8prc-99te-costurile_598418.html

    • Adi Răspunde

      Nu mai dați articole cu fraieri , nimicul ăsta ce mai vrea ne-am lămurit cu ei o grupare de infractori care sunt instruiți să distrugă țara. Alegeri anticipate fără fraudă și să aducem oameni capabili la conducerea țării. Fii de securiști și procurori comuniștii care ne-au terorizat ani la rând ,iar acum ne batjocoresc morții și ne lasă copii fără școală și sănătate.

  2. radical2 Răspunde

    Felicitari Radu! Chiar se risipesc bani aiurea. Cine nu vede asta nu poate fi decat prost sau partas la hotie. Alta varianta nu exista.

    • Ioana Răspunde

      Ce hoție mai mare îți trebuie mai penalule decât ce se întâmplă acum la ministerul sănătății ,o adunătură de loozeri care nu au pregătire în portofoliile pe care le acupa.
      Să vă duceți de unde a-ți apărut voi cu Cioloș (guvernul zero ) .Poate mai vreți un pahar de urină să vă treacă de sete .În Satu Mare au mai rămas vreo dou trei fraieri care mai cred în voi iar restul au înțeles incapacitatea voastră de a face ceva pentru noi .MUUUUE PLUS .

      • radical2 Răspunde

        Multe o facut PSD:))) La Ministerul Sanatatii e o structura puternica. E greu sa o distrugi. E o adevarata industrie acolo. De contractele cu Hexi Pharma ai auzit? Stii ca de ani de zile nu sunt medicamente in spitale iar medicii tac? Stii de ce tac? Fiindca acum au salarii pentru asta. Stiti cati asistenti angajati pe pile sunt in spital (habar nu au sa acorde primul ajutor dar ele se lauda pe instagram ca vaii..acum sunt asistente…asta si-au dorit:)) )? Sa nu mai vorbim de conditii si de avizele necesare pentru functionarea unui spital…De bugete nici nu discut…sistemul informatic se strica mereu cand e de eliberat retete compensate…Pacientii se confrunta cu o mizerie de sistem.Si nu se intampla de ieri de azi sau de cand e Voiculescu. Astea sunt marile hotii ce se petrec dedesubt. Dar pe care lumea nu le vede. Arunca repede cu noroi intr-un om care intr-adevar, a facut niste greseli de comunicare. Dar care eu cred ca a fost bine intentionat, dar inghitit de sistem. Un sistem ce putrezeste de 30 de ani. Pe langa asta, Cazul de la Apele Romane poate il stiti. Cu ospatarita angajata pe post de inginer :)). Nici Iohannis nici Catu nu au mai spus nimic de acest caz. Asa ca nu are rost sa va luati de USR sau PLUS ca nu aveti cu ce concret. Ba din potriva, uitativa la Ministerul Transporturilor. Au inceput vizibil sa se miste lucrurile cu acest ministru Drula. Ma mir cum nu vedeti toate astea, zici ca sunteti legati la ochi. Vo legat antena 3 de tot:)) Doamne apara si pazeste…

        • Radical 2 Răspunde

          Cei mai incompetenți politicieni din istoria post decembristă sunt la usr plus un kkt .Cioloș zero barat iar barna cu dosare penale , asa că hai sictir .

        • Golf Răspunde

          Radicale, pe tine propaganda te-a terminat. Ai inghitit pe nemestecate toate minciunile useriste…

          • radical2

            alt antenist. Ii plin de voi. Nu ne mai facem bine. Asta e.

        • m Răspunde

          @radical-măi nea neterminatule:Cazurile despre boii de la pnl-au vechime!Voi integrii,nemaipomenitii,ultra și dracu mai știe ce sunteți ,pâna acum de ce ati tăcut?Nemernici !!

      • radical2 Răspunde

        Iar legat de pregatirea celor 2 demisi, Va rog sa va mai documentati. Ca se vede ca sunteti intr-o lume paralela. Una pe care probabil nici dumneavoastra nu v-o doriti. Dar nu aveti de ales.

        • Satmarean Răspunde

          Foarte bine domnule Panait Radu. Felicitări. Dar chiar să o faceți vă rog. S-au aruncat o groază de bani la foarte mulți , aiurea, pe lângă că erau plătiți cu salarii babane mai primeau și în plus bani pentru ședințele de ATOP. Ilegal. Nu e posibil așa ceva !!!

          • Tineriada

            Nu e ilegal, tocmai aici e problema dar în schimb e imoral. Poți să continui să mănânci 💩. Pofte bune!

  3. Valer Răspunde

    Domnule dragă iar apari cu povești de doi bani , țară este distrusă de voi este un haos generalizat iar voi dați din gură cu nimicuri imaginare .Am crezut că pe vremea comunismului era mai nasol dar nu , voi ați demonstrat că sunteți niște nulități, hoți și mincinoși conflictuali.
    Jos usr plus un ONG de doi bani .

  4. Mircea Răspunde

    Felicitări Radu ești un mare f=====r !

  5. Eu Răspunde

    Iar au esit BUGETARI SUPARATI la atac ! Vi sa mai zis sa trece-ti la privat de ce nu vreti ? Nu putem sa va platim cand cei din HoReCa mor de foame. Bravo D-le Panait ,Felicitarii USR+ ptr. initiativa !

    • radical2 Răspunde

      Dar ce sa faca un bugetar la privat? La privat sunt 2 pauze scurte de tigara si una de masa, nici cu hartii nu se prea lucreaza, acces la facebook nu prea, nici la site-uri pentru adulti :))) . In conditiile astea…cam greu iti vine sa aplici:)))

  6. c-block Răspunde

    Ba mai bine eu zic să verifici mai degrabă TU. Ambii titani ai usereului demiși au niște minciuni grosolane în CV. În mod interesant asemenea informații ca să formulez elegant eronate apar frecvent doar la usere.
    Mai pe înțelesul tău dacă ești admis la facultatea de fizică nucleară nu înseamnă că ai și absolvit-o suma cum laudae. Sau dacă ai salutat portarul de la Academia Română și și-a întors salutul nu înseamnă că ai și devenit membru plin.
    Dealtfel doamna Moldovan a lăsat în urmă un scandal monstru în Elveția. Știai asta? Iar ce a făcut doamna respectivă și de la care i se trage și demiterea nu se face într-o coaliție. De aia se cheamă coaliție. E obsedată de carantină duduia. Dacă ar fi după ea ne-ar carantina până sar toți mucii de foame. Nu eu am zis asta ci Voiculescu, ministrul tău demis. Alt nesimțit și ăla.

    • c-block Răspunde

      Răspunsul este pentru trepanatul pe creier @radical2 care se pare că nuci nu încearcă să mai gândească. De fapt e de înțeles. Nu mai are cu ce.

    • radical2 Răspunde

      Esti de-a dreptul penibil :)) Ai citit si tu ceva articole din ceva fake news-uri si vii si imprastii prostia. Atata poti . Dar daca te uiti la antena 3, probabil esti curatat bine pe creier.

      • c-block Răspunde

        @radical2. La mine latrina3 este strict interzisă de foarte-foarte mult timp. În schimb tu ai demonstrat cu prisosință că repeți într-una ce ți s-a băgat în cap. Ai ureche numai oentru anumite informații. Altceva nici nu știi să spui. Dacă omul nu e de acord cu tine deja urlii că-s cu latrina ori nu știu ce mai inventezi. Ești penibil omule! Mai încearcă să și gândești cu capul tău. Îți recomand un exercițiu. Să-ți imaginezi că tu ești un ministru în guvern și vine unul din coaliție și decide peste capul tău și fără să te consulte, asta în mod repetat și te pune în fața faptului împlinit. Iar când ziariștii te întreabă nici nu știi despre ce e vorba. Usere așa vede coaliția că duscutăm apoi facem cum vrem noi. Iar dacă nu se lasă urlăm ca sparții că mafia nu ne lasă. Curată necivilizație. Asta a văzut madam Moldovan în Elveția??? Și acolo se decide peste capul șefului??? Pău atunci de ce mai e acolo dacă tot nu contează ce vrea!! Dă-l în pluă de prim-ministrul ăsta! Eu așa știu că Elveția pentru orice kkt se face referendum. Probabil și asat e fake după tine. Ești un mare fake @Tineriada, un accident genetic.

        • radical2 Răspunde

          Imi pare rau ca esti asa incuiat si nu vezi adevaratele probleme. . Intr-adevar e o greseala de organizare. Dar se face prea mare forfota din asta, cand adevaratele probleme sunt in alta parte. Gandestete putin. Sistemul sanitar e la pamant, oricine orice ar decide, mai rau de ce se intampla acum cu sistemul sanitar din RO, nu poate fi. Politicienii au demonstrat ca sunt incompetenti de ani de zile. Ce se poate intampla mai rau? Daca nu stia Catu ce face Voiculescu la sanatate ce era? Sa transformat Catu in cel mai mare epidemiolog si nu stiam? La noi sefii au mai putina scoala ca subalternii. Mai ales la stat unde se angajeaza pe criterii politice. Criterii politice inseamna pile si relatii. Dar astea sunt jocuri politice planificate de PNL de la inceputul coalitiei. Dar ne-am dat seama ca PNL= PSD, aceeasi mizerie. Catu nici nu a iesit sa spuna clar de ce a fost demis Voiculescu. O mizerie. Stiam ca asa se va intampla .

          • c-block

            Și acum Voiculescu al tău critică în gura mare că guvernul practic a cumpărat bunăvoința ziarelor. Până acum nu știa. Lasă măi! Guvernul sau partidul nu stă într-o persoană. Punct. Cimilitirul de lângă podul Decebal e full de ăia de neînlocuibili! Asta aviz la încrâncenarea useristă în jurul lui Voiculescu. Dacă tot se pomenește de reacția sistemului sanitar împotriva lui nu crezi că ar trebui date și niște exemple concrete? Că altfel poți spune multe. De fapt știu sigur că are dreptate când se zice asta dar repet, partidul nu stă într-un om. Știi bine unde a dus abordarea asta pe vremuri.
            PS. Speram ca și Arafat zboară. El e infinit mai mult vinovat de situație decât Voiculescu sau Moldovan.

  7. Lili Răspunde

    De acord cu aceasta initiativa! Bani aruncati degeaba pentru decizii consultative, in care sefii se autopropun sa fie membrii in acest nimik??? In ce tara traim? Referitor la Vlad Voiculescu ar fi benefic sa ascultati interventia lui Nelu Tataru, membru PNL, fost ministru al sanatatii care spunea ca urmatoarele 2 saptamani vor fi critice, ca modul de calcul pt. intrarea in carantina trebuie modificat etc. Atunci pentru ce l-a demis Catupe Voiculescu Vlad? Pentru ca a deranjat mafia transpartinica din sanatate (ce idiotenii, sa vrei concursuri, profesionalism?? Rad penelistii cu gura pana la urechi impreuna cu amicii lor, psdistii cu care sunt partasi la furturi, coruptie, nepotisme samd.
    Dar de stralucitorul ministru al internelor Bode si atoatestiutorul si vesnicul Arafat, niciun cuvintel d-le Catu? Toate sunt in regula?!

    • radical2 Răspunde

      Bine zici Lili. Aici vad ca este o invazie a imbecililor pe rețelele de socializare. Pana nu existau, imbecilii stăteau la crâșmă și-și dădeau cu părerea acolo. :)) ei.. Acum internetul e pentru toți. Trebuie sa ascultam și prostiile spuse fără fond.

  8. m Răspunde

    Aceștia sunt cei ce încasează bani nemeritati din ședințe fără finalitate!Între ei sunt 3 reprezentanți ai comunității .Ii știți ,aveți idee ce au făcut pentru comunitate?

    Hcj142-2020-privind-validarea-componenței-nominale-a-Autorităţii-Teritoriale-de-Ordine.pdf

  9. H&R Răspunde

    Taieti voi frunze la caini. Praf in ochi.

  10. Satmareanul Răspunde

    @Radical … de ce nu il intrebi pe stapanul tau Panait … ce functii a avut “Bill” si ce a facut in trecut ca si turnator la securitate? … Cum l-a ajutat pe acest amarat sa ajunga cineva … si uite ca a ajuns mare acolo unde trebe … de unde se va suge bani … aaa intreaba-l te rog firma lui de IT cum a ajuns la o alta firma condus de Sebi Ghita abonat la banii statului … ?
    Si uite ce poti spune tu ca raspuns la toate astea …
    Sunteti spalati pe creier de USR+ ca alceva nu sunteti si o sa va dezamagiti daca nu cumva sunteti deja … dar pt o firmitura mai trageti si voi …

  11. Nagasaky Răspunde

    Idee super!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.