Ultima actualizare: azi, 13:21

Locale

VIDEO. Tensiuni majore în AUR Satu Mare. Iulian Câcău cere excluderea noilor veniți din partid

Tensiuni majore în AUR Satu Mare. Fostul coordonator județean al partidului, Iulian Câcău, alături de vicepreședintele organizației județene AUR Satu Mare, Pop Mircea, secretarul Dima Viorel și vicepreședintele pentru comunicare, Calița Laurențiu, au anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă, că au demisionat temporar din partid. Aceștia cer excluderea noilor veniți și au dat un ultimatum conducerii naționale

,,Comitetul Județean de Conducere Satu Mare al AUR a decis astăzi să trimită un ultimatum conducerii naționale, către Biroul Național de Conducere, cu privire la situația incertă care s-a produs în municipiul și județul Satu Mare odată cu venirea unor persoane care nu fac cinste acestui partid”, a declarat Iulian Câcău, trimițând câteva săgeți către Ștefan Csordas, care a ales să treacă de la PNL la AUR. ,,Domnul Ștefan Csordas a candidat la șefia PNL Satu Mare, dar a pierdut și a venit la AUR crezând că aici i se permite absolut orice”.

Iulian Câcău a spus despre noii veniți, printre care se numără și Adrian Ștef, că sunt ”personaje expirate politic și nu au ce căuta în AUR”. ,,Au văzut o oportunitate și au zis că aici e o pâine de mâncat. (…) Așteptăm decizia Biroului Național până cel târziu săptămâna viitoare, vineri, când vom decide dacă demisionăm în bloc toată organizația AUR, atât locală, cât și județeană, sau rămânem alături de acest proiect”, a spus Câcău.

La finalul conferinței, Iulian Câcău a declarat: ,,Noi nu ne putem compromite politic să rămânem și să stăm la aceeași masă cu acești oameni care nu au făcut altceva decât să prejudicieze imaginea partidului și cerem excluderea din partid a celor trei personaje, Adrian Ștef, Csordas Ștefan și Sim Leonard Mircea”.

 

18 comentarii

  1. Mihai Răspunde

    S-a gasit o adunatura de analfabeti sa dea ultimatum . AUR nu asa se construieste . Pleaca 10 oportunisti , vin 300 de patrioti care nu vor sa se asocieze cu cacarezi . AUR nu este pt ciolan.

  2. viorica Răspunde

    cine sunt astia ? in afara de tiganul cu masaj nu cunoastem

  3. Aerosol Răspunde

    Uitati- vă la figurile lor! Ăștia sunt elita românilor??? Plecați dracului, idiotilor, că din cauza voastră AUR nu are succes la Satu Mare! Compromiteti ideea de patriotism, imbecililor! Dispareti repede din peisaj!

  4. .... Răspunde

    Si cu cine mama dracului credeti voi ca o sa adunati voturi, io cred ca uni se simt amenintati

    • Ghita Răspunde

      Ba da unde ii asta stef că se zvonește că îi in aur și în conducere nu orice piele pe sula,sau îmbrățișează ceva copac prin viile Satu mare!?:))))

  5. Eu Răspunde

    Nu mai plangeti ,plecati totii patru sau ca-ti sunte-ti ! Nici unul din voi nu sunte-ti mai buni!

  6. . Răspunde

    Individu face pe nevinovatu, cand faci adeziune presedintele partidului trebuie sa-ti semneze..,fara stirea lui nu intri in partid, despre ce vorbim aici.Nu a stiut atunci ca sunt expirati

  7. silviu Răspunde

    Cacarez borfas PDL-ist de pe bancile lui Blaga .Mars in fundul ograzii de unde ai venit . pute in jurul tau .

  8. Hahaur Răspunde

    Câcău! Ăsta e viitorul politicii. Numele i se potriveste la fix. În câcat, ne va băga, cum îi si spune numele. E o biată slugă parașutat din PD – PNL să ocupe locul în AUR. Se pare ca nu i- a iesit! Un impostor si un analfabet jalnic

  9. Manea Răspunde

    – James , unde este câinele ?
    – Domnule , l-am prins că făcea politică în grădină și l-am împușcat .
    – Dar de unde ai știut că făcea politică ?
    – Mânca căcat , domnule .

  10. Be Szari Răspunde

    Nu ma bag in troaca de porci ca ma mananca porcii. Da totusi adulmec un miros de cacat din cocina( no pot si io sa ma basesc linistit ca nu ma simte nimeni) asa ca indraznesc sa arunc cu cacat ca nu ma vede nimeni. Partidu’ poooly! Extraordinar de prost trebuie sa fi numai sa simpatizezi cu astia.. Incredibil!!!

  11. Be Szari Răspunde

    Sa-mi spuna cineva, ce creiere sofisticate si luminate sunt in acest partid? Unu, mai rasarit (nu huligan) sa-mi aratati… Simion???…da aveti dreptate. El este cel mai destept. Voi sunteti prosti gramada!

  12. Gheorghe Răspunde

    Pana la urma nu contează ce mecla ai,ca nu stăpânești limba română sau ești habarnistu șef.Contează sa spui ce vrea populimea sa audă și sa strângi mai multe voturi decât ceilalți.Votalăi o sa afli tot timpul,o masa de bipezi dezorientați și incapabili de nimic.

  13. Cacarau Răspunde

    Cacaraule nu uita… ai fost si tu in PNL

    Deci si tu esti traseist

  14. Manu Răspunde

    AUR este pentru romani , pentru schimbare , pentru adevarati patrioti . Nicidecum pentru scandaluri create si un grup de analfabeti creati in jurul unui cacarez care se crede buricul pamantului . Nu ii cunosc personal pe domnii Stef si Csordas , dar cu siguranta nu au venit in AUR pentru ciolan . Stiu ca sunt oameni realizati . AUR este deschis pentru orice roman pentru toti patriotii care doresc sa fie membrii AUR . Conducerea partidului la nivel judetean sau local se face pe competente prin alegeri democratice . Apucaturile PMP- PDL-PNL iste nu au ce cauta in acest partid . Cacarez tradator infect lasa iesirile in presa . Ai fost dat afara pentru mis masurile care ai incercat sa le faci. Postul de deputat nu se cumpara , se castiga prin munca si competenta . Cu AUR nu merge . Mars la PNL de unde ai venit .

  15. Gheorghe Răspunde

    Manu,ce-mi place la tine este ca te stii,da te stii bine de tot.Dupa ce ne spui ca nu-i cunosti pe acesti traseisti de stef si csordas ne spui ca sigur ei nu au venit in aur pentru ciolan si mai zici ca tipii sunt realizati deci nu sunt de ici de colo niste coate-goale.Deci partidul are nevoie de ei.Ce sa credem noi despre tine?…ii cunosti sau nu-i cunosti sau vii sa ne torni nou niste gogoase.Vezi ca pe aici mai sunt unii,adevarat tot mai putini care chiar citesc ceea ce se scrie si citesc cu atentie.Te contrazici in comentariul tau.

    • cârcotaş Răspunde

      Cum apare un articol despre politica locală, hop şi comentacii partizani! Toţi nick-uri noi, nu sunt dintre noi care ne omorâm plictiseala pe aici. Apoi cu logica…nu tu ai spus că nu contează nimic mai mult decât o înjurătură bună care place şi adună voturi?

  16. Y_grec Răspunde

    Nu înțeleg competiția asta , pentru un partid de doi bani , plin de analfabeți și ciudați care se bat cu cărămida-n piept și se cred mari patrioți . Locul lor este în cabina wc a istoriei Cei mai mulți simpatizanți și votanți ai acestor agarici , cred că au probleme grave la mansardă .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.