Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Se deschide showroomul de mobilier Carel Woodworks, la Satu Mare. Reduceri de 50%!

Carel Woodworks te invită joi, 9 decembrie, de la ora 18.00, la deschiderea showroom-ului pe care l-au amenajat în Parcul Industrial Vetiș (Str. Careiului, nr.45). Evenimentul se dorește a fi unul de socializare și informare, astfel încât specialiștii din domeniul amenajărilor interioare să răspundă întrebărilor tale și să îți ofere câteva sugestii valoroase privind alegerea pieselor de mobilier.

Dacă ești pasionat de design interior, de arhitectură sau pur și simplu ești curios să vezi care sunt tendințele în materie de mobilier personalizat, notează-ți întâlnirea în program și alătură-te celorlalți participanți. Vei petrece alături de designerii și arhitecții invitați câteva ore în care vei afla o mulțime de informații valoroase și vei găsi inspirație pentru decorarea casei tale sau spațiile potențialilor tăi clienți.

Vei afla informații despre compoziția mobilierului, dispunerea acestuia într-o încăpere, precum și despre alegerea pieselor de mobilier în funcție de culori şi feroneriei, astfel încât acestea să se încadreze perfect în spațiul pe care îl ai la dispoziție.

În plus, în cadrul evenimentului, îți oferim posibilitatea să vezi peste 100 de piese de mobilier pe care le poți achiziționa în această perioadă la un preț redus cu 50%, față de prețul inițial!

Carel Woodworks produce piese de mobilier din lemn masiv din 2001, folosind aparatură și tehnică de ultimă generație. Compania face parte din consiliul de conducere al Asociației Producătorilor de Mobilier din România (APMR) și se numără printre companiile care pot produce atât piese de mobilier în serie, precum și piese personalizate, după preferințele clienților.

Parteneri ai evenimentului: Primăria comunei Vetiș, Galop Coffee Shop, agenția de advertising și media Mango, precum și site-ul de știri PortalSM.ro

Mai multe informații găsiți aici: https://bit.ly/carelwoodworks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.