Ultima actualizare: azi, 10:49

Locale

VIDEO. Amatorism total! Utilaj de deszăpezire… înzăpezit, la Satu Mare

Deszăpezire demnă de cascadorii râsului la Satu Mare. Un utilaj al firmei de salubrizare care se ocupă și de deszăpezirea în municipiul Satu Mare a fost surprins, în această dimineață, în timp ce patina chiar în fața trecerii peste calea ferată de pe strada C. A. Rosetti. 

În imaginile surprinse de un cititor PortalSM se poate observa cum roțile utilajului se învârt pe loc, patinează, iar acesta nu poate înainta. În tot acest timp, autoturismele obișnuite l-au depășit cu maximă atenție…

20 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Acum știți vorba lui Hofi Géza cu iarna și deszăpezire…

  2. Cosma Răspunde

    Firma PSD-ului Florisal este sustinut de borfasul Cristescu si de Cipri Craciun din Racsa.

    • România Răspunde

      Florisal a văzut în picioare indiferent cum era cu conducerea. Așa că e impropriu să spui că e firma PSD. Au găsit tot timpul cheia potrivită.

  3. Cauciucuri de vară Răspunde

    Dacă nu au cauciucuri de iarnă …

  4. Nimeni Răspunde

    Fiecare vede ce vrea, eu spre exemplu vad ca utilajul patineaza din cauza ca a prins o suprafata inghetata acoperita cu zapada(in zona aceea au fost facute lucrari probabil de la cei de la apa-canal). Soferul face niste manevre inainte-inapoi sa se miste din locul respectiv, acuma, ca amatorism sau neamatorism ramane o problema subiectiva. Eu imi pun intrebarea urmatoarea, stiind ca ninge abundent, oare cei cu autoturismele nu ar fi trebuit sa nu porneasca la drum? Nu sfatul acesta ti-l da politia in astfel de conditii meteo?

    • @Nimeni Răspunde

      Utilajul patinează pentru că e urcuș acolo, putorile au ieșit infinit de târziu la deszăpezire iar între timp traficul a bătătorit zăpada! Dacă e alertă de cod galben de ninsori de la 4 dimineața atunci nu dormi acăsucă până începe programul normal pentru că de aia ai utilaje și de aia ai contract cu Primăria ca să-ți faci treaba! De ce ești în dispozitiv dacă te doare în pluă de tot? Și toate exact când e cea mai mare nebunia pe drumuri! Într-o țară care se respectă autoritatea contractantă poate rupe hârtia igienică de contract în secunda doi de la neîndeplinirea obligațiilor. Voi l-ați făcut hârtie igienică stimabililor de la Florisal!

      • Eu Răspunde

        Urcus?.? 🤔

        • @Nimeni Răspunde

          @Eu, am încercat să le acord cu prea multă bunăvoință ceva scuze pentru impotența lor.😱🥴💩

      • Gigi Răspunde

        Ma da tu de unde stii ca nu au iesit la ora 04:00?Daca tu dormi ca ursul in barlog asta nu inseamna ca si ceilalti fac la fel!
        Uite eu i-am vazut dimineata la 05:00 pe strazi…cu tractoare cu ce au ei!
        In plus am vazut masinile care se ocupa de drumuri judetene…in jur de 05:00 una era la Petin si in jur de 5:30 2 erau in zona Valea Vinului.

        • @Nimeni Răspunde

          @Gigi. Dacă citești puțin cu atenție vei constata cu stupoare că eu vorbesc de ce a făcut Florisal în municipiu. Ce pomenești tu nu intra în atribuțiile Florisal ci a unei alte societăți cu care s-a încheiat contract de deszăpezire cu CJ Satu Mare și nu cu Primăria Satu Mare. Amesteci lucrurile. În oraș nu se putea circula nici după o zi exact toate astea în 24.12. Iar dacă vorbim de cine nu are somn ia mai uită-te la ce oră ți-ai scris epistola! Parcă scrie “ora postării 02.04”. Eu sau altul sănătos la cap la ora aia dormim! În orice caz nu mă cert cu “prietenul meu imaginar”.😱🤮💩
          Cât costă așa la bucată o asemenea erupție de manifestarea cetățenească la tine? Adică cât costă să mănânci 💩 și tocmai la ora aia matinală? Culcă-te la loc. Încă e sărbătoare.

  5. Nimeni Răspunde

    @@Nimeni. Vorbesti in metafore, se intervine doar cand stratul de zapada depaseste 5 cm, cel din film nu pare a fi mai mare.

    • @Nimeni Răspunde

      Tu unde ai fost ieri? Și tot așa și tot ieri Florisal nu a apucat să ducă gunoiul după grafic că nu a avut acces la pubele. Cine trebuia să curețe drumurile, întrebare întrebătoare??? Dacă este cod galben de ninsori se întrunește comandamentul de iarnă și șeful comandamentului dispune intrarea în dispozitiv. Asta unde sunt șef de UAT cu c@aie și chiar își iau în serios atribuțiile.
      În paranteză sunt curios cât va factura pentru ziua de 24.12. 2021 Florisal. Că dacă zici nu era ce să curețe atunci nu are nici ce să factureze!

    • Sîca Răspunde

      Da de unde … Studiile științifice ale punctatului arată că trebuia început cu o zi mai devreme.!!!!

      • Sîca Răspunde

        Că pe mine vremea asta nu m-a deranjat chiar deloc! Am stat toată ziua în casă, să se chinuie cu aprovizionarea alții! Am bendeul plin și asta contează.

  6. bigbrother Răspunde

    Hihihi. Florisal a dus la noi culmi profesioniste amatorismul lor!🤔😱😭😲🤪😫😩

  7. Nimeni Răspunde

    @bigbrother. Acuma daca dintr-un patinaj facem o big-stire inseamna ca stam bine cu big-capul. Tot atunci un TIR bloca un sens giratoriu, nu ca vreau sa subliniez amatorismul soferului de TIR, dar mi s-ar fi parut mai interesant de relatat faptul. Tot atunci drumul de la Doba la rampa de gunoi era necuratat, gunoierele riscand sa ajunga-n sant din cauza gropilor inghetate acoperite cu zapada, oare cei responsabili acolo cu deszapezirea nu pot fi catalogati, asa cu indulgenta, tot amatori. Sa zicem ca o masina mare, un utilaj, blocheaza o artera importanta de circulatie, in timpul unor intemperii atmosferice, n-ar trebui cineva sa intervina de urgenta cu vreun utilaj specializat? Avem pregatit asa ceva?

  8. @Nimeni Răspunde

    @Gigi, asta scriu ca să ai toată informația. La ora 4.30 a derapat un camion mare și s-a înfipt în copacul din fața casei mele. A făcut așa zgomot că m-a trezit. De acolo știu. Pe ditamai bulevardul nu se vedea nici urmă de lamă de la deszăpezire sau ceva antiderapant împrăștiat măcar în scârbă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.