Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

Donații pentru Ucraina. Crucea Roșie Satu Mare a deschis punct de colectare

Crucea Roșie a deschis un punct de colectare pentru Ucraina la Școala Mircea Eliade din municipiul Satu Mare, acolo unde sătmărenii pot să doneze alimente de bază, produse de igienă sau medicamente. Toate donațiile vor merge către Ucraina, în special în zona Kievului, acolo unde oamenii au mare nevoie de ajutor.

Crucea Roșie Română, în colaborare cu Crucea Roșie Ucraineană organizează un convoi umanitar pentru ajutorarea poporului ucrainean afectat de război. Crucea Roșie Filiala Satu Mare, cu sprijinul Inspectoratului Școlar General Satu Mare, sprijină campania cu locația unde se pot dona bunurile și demarează o colectă de bunuri care vor fi transportate.

Toate donațiile se colectează, inventariază și împachetează la sala de sport a scolii Mircea Eliade din municipiului Satu Mare. Donațiile se pot face începând de astăzi, miercuri, 2 martie, în intervalul orar 8,00 – 20,00. Toate donațiile vor fi încărcate într-un TIR care va pleca spre Ucraina săptămâna viitoare, miercuri.

𝐏𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞 𝐜𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐟𝐢 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞𝐢:

  • 𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐛𝐚𝐳𝐚̆: mălai, făina de grâu, zahar, ulei, orez, grâu, griş, fasole, mazăre uscată, linte, arpacaș, lapte praf;
  • conserve: conserve de carne, peşte, pate de ficat, pate vegetal, mazăre, fasole, bulion, zacuscă, ghiveci, compot;
  • paste făinoase, cereale;
  • produse instant: supe instant, fulgi de fasole, fulgi de cartofi;
  • băuturi: ceai, apă, sucuri, cacao, cafea;
  • dulciuri, printre care biscuiți, napolitane, ciocolată;
  • Hrană pentru bebeluși, precum piureuri, supe, cereale, ceaiuri, sucuri, lapte praf;
  • Alte produse, precum produse dietetice, alune, miez de nucă, semințe de floarea soarelui, fistic, fructe confiate, fructe uscate;
  • 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞 𝐢̂𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐢𝐫𝐞 𝐛𝐞𝐛𝐞𝐥𝐮𝐬̦𝐢 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢: scutece de unică folosință, șervețele umede, tetine, biberoane, creme, produse de igienă pentru bebeluși, termometre;
  • 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞 𝐝𝐞 𝐢𝐠𝐢𝐞𝐧𝐚̆ 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ – pastă și periuțe de dinți, absorbante, șampon, gel de duș, săpun, șervețele umede, deodorant;
  • 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫 – bandaje sterile, unguente, plasturi și bandaje articulare;
  • medicamente: antitusive, antialergice, antispastice, calmante (în funcție de ce se găsește în farmacie).

 

3 comentarii

  1. Joseph Goebbels Răspunde

    Parca e prea multa propaganda . E tragic ce se intampla in ucraina dar cand e propaganda ca la inceputul campaniei covid e parca mult. Trebuie sa vedem tragedia dar parca se exagereaza.

    • Propa Ganda Răspunde

      Parca? E absolut foarte clar ca e propaganda. Toate informatiile vin doar dintr-o directie, deci e usor de manipulat. Nu stiu cati ani ai, dar poate ti se pare cunoscut scenariul cu 40 de mii de morti si apa otravita. Cam asta e si acum.

  2. Mass propaganda Răspunde

    Terminati cu propaganda asta. Numai stiri cu ucraina in continuu. Nu faceti decat sa mijlociti si intrarea Romaniei in conflict. Nu e de ajuns ca suferim noi, oamenii de rand? V-ati uitat cat e benzina? Gazul? Toate se vor scumpi si mai tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.