Ultima actualizare: azi, 17:29

Locale

Copil, în vârstă de 8 ani, lovit de o autoutilitară în județul Satu Mare

Un copil, în vârstă de 8 ani, a fost lovit de o autoutilitară, astăzi, în localitatea Tătărești din județul Satu Mare. Copilul a fost accidentat în timp ce traversa strada prin loc nepermis, potrivit Jurnalul de Satu Mare.

Locuitorii din Tătărești se plâng de faptul că în localitate există doar două treceri de pietoni, acesta fiind cel de-al doilea accident în ultimele luni.

„La data de 19 iulie a.c., în jurul orelor 14.00, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe raza localității Tătărești, soldat cu victime.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, un bărbat de 27 de ani, domiciliat în localitatea Viile Satu Mare, ar fi condus o autoutilitară și ar fi acroșat un minor de 8 ani, din localitatea Tătărești care s-ar fi aflat în traversarea drumului public.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate mostre biologice pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru Jurnalul de Satu Mare.

7 comentarii

  1. Mortu Răspunde

    Nu stiu de ce e asa de mare tam tam, copilul era tigan deci nu e pacat de el!

    • Sâcă Răspunde

      Oare asta să fie deviza liberei exprimări ..??? păcat de tine !!!

    • Altu Răspunde

      Pământ pe el . Să țină puradeii acasă

      • COVID Răspunde

        Așa vă afectează la psihic covidul, că deveniți niște nenorociți insensibili?!
        Dacă era un membru al familiei tale tot așa vorbeai?

        • omicronul centurion fost cândva și delta Răspunde

          Acel membru al familiei sale de care pomenești sunt sigur că nu aleargă singur și nesupravegheat pe drumul național sau județean pandărăt și așteaptă ca vreun fraier să-l lovească ca apoi să iasă tot satul că ioioi să se vaite ce facem amu că săracul puradel al Isaurei vai de el s-a julit puțintel pe jenunche! Vaivai! Înțelegi?

  2. Pop Ioan Răspunde

    Dupa “accident” ” masculul si-a intrebat femela : I-l vindecam pe asta sau facem altul nou???

    • omicronul centurion fost cândva și delta Răspunde

      Sau altfel spus piranda țipa că ioioi uite alocația cum s-a dus !?? Dar unul nu-i întreabă de responsabilitatea lor pentru supravegherea minorului???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.