Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO/VIDEO. Trafic infernal în municipiul Satu Mare. Se circulă bară la bară

Trafic infernal, în această după-masă, marți, 20 septembrie, în municipiul Satu Mare. Se circulă bară la bară, coloana de mașini fiind una considerabilă.

Traficul pe bulevardul Transilvania din municipiul Satu Mare pare blocat. Aglomerația e infernală, se circulă bară la bară, iar coloana de mașini se întinde pe tot bulevardul, de la podul Decebal până la urcarea pe podul Golescu.

30 comentarii

  1. Erdo Gan Răspunde

    No polgarmester, cum ramane cu “orasul in miscare”. Sau e miscare de pasi in spate?

    • Djoni 😉😉😉 Răspunde

      @ Erdo Gan – Bai Pulifrici, polgarmestru’ e de vina ca toti umblam cu masina, chiar si pana la WC?!?! De ce nu umblam cu auobuzele care intr-adevar sunt decente si curate cu AC?!?! De ce nu mergem pe jos sa nu ne omoare lenea?!?! Na coki legyen!

      • Djoni Răspunde

        Mai mult, sunt frustrat pentru ca eu nu imi permit nici cu autobusul sa merg. Dar traiesc cu speranta ca polgarmester se va gandi si el la mine intr-o zi, asa cum ma gandesc eu seara la el, cand stau in baie si ma uit la poze cu el pe internet. Putina crema ajuta.

    • Bogu Răspunde

      Orasul e facut pentru oameni, nu pentru masini. Cine e in trafic, trebuie sa-si asumesi ambuteajul. Intrastructura extraurbana este un alt subiect.

    • Sudist Răspunde

      Metativa la Bucuresti, sa vedeti acolo lipsa parcari si ambuteiaje….

  2. TS Răspunde

    Si din ce cauza se circula asa?
    V-a fost lene sa va interesati? Stire proasta.

  3. Florica Răspunde

    Asta e aglomeratie ????? Haideti in Cluj acolo sa vezi aglomeratie 47 minute faci circa 8 km dimineata , iar dupa masa pe la ora 17 30 aceas distanta petreci in 58 minute .

    • H&R Răspunde

      Kereskényi e de vină și în Cluj-Napoca! 🤣 ‘poi nu?

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Dacă nu știi ceva dai vina pe unguri. E deja clasic. Nici nu mai contează că nu e adevărat! Sunt destui tâmpiți care să creadă asta.

    • @Florica Răspunde

      Florica draga…..ma pis pe ambuteiajul tau de Cluj. …. azi am facut doar peste podul Decebal venind dinspre bdul Transilvania pana la Burdea, cca 700m, adica 0.7 km in 18 minute. Deci ambuteiajul tau din Cluj e autostrada pe langa ce e pe la noi la țară 😉

  4. H&R Răspunde

    Varianta de ocolire e aproape goală. Circulați pe acolo. 😳

    • altu fără bmw Răspunde

      Subscriu. Multe TIR-ui în continuare tranzitează orașul și varianta e aproape goală. Că nu ne ajunge că pe Rosetti se dormitează.😱😭

      • H&R Răspunde

        Ar trebui proceda ca în Carei. Ai fițuica ca să treci, apoi treci? Dacă nu, și te prinde Local Police-ul, ghinion.

    • Kuka Răspunde

      Multe TIR-uri au treabă la vama interioară!

      • urbanism Răspunde

        Da măi dar unde ai auzit tu să fie vama interioară în buricul orașului? Că așa cum l-au pus anno acolo puteau să găsească n+1 alte locații mult mai bune, accesibile și unde pot staționa mastodonții în pace fără să deranjeze pe nimeni!!!! E pur și simplu o tâmpenie și nici loc nu este iar dezvoltare nici măcar atâta!

        • Kuka Răspunde

          Vama interioară funcționează în acel loc încă de prin anii ’90, la accesarea fondurilor europene pentru realizarea pasajului peste calea ferată de pe strada Fabricii, a fost unul din motivele principale pentru construcția acelui pasaj!

        • Kuka Răspunde

          Am apăsat buton greșit! Continuare:
          Este adevărat că ar fi vremea să se modifice locația, o locație excelentă ar putea fi chiar clădirea postului de trecere al frontierei de la Petea, care după aderarea la spațiul Schengen (peste 10 ani tot ne-r lăsa să aderăm) ar deveni o clădire fantomă!

  5. Trol UDMR Răspunde

    Vai îngerașii UDMR nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le pute! Bai idioților, eu înțeleg ca luați spor de la primărie să-l pupați in cur pe vizionarul de Debrecen, ca doar sunt colectate taxe și amenzi căcălău la buget, dar și dacă sătmăreanul se duce la buda cu mașina , deși evident este o aberației, iar dacă mâine toți sătmărenii ar folosi minunatele busuri s-ar aștepta in stații cu anii, polgarmesterul tot trebuie sa se implice, ca așa zicea el odată ca este primarul tuturor sătmărenilor,deci și al celor care se duc cu mașina la buda…Problema este ca și el și Masculică sunt niște cretini cu spume,despre consilierii și specialiștii din aparatul de specialitate nu mai vorbim și este mai simplu sa pui niște lătrăi inepți sa facă valuri la rahat on-line decât sa încerci măcar sa rezolvi problemele urbei,fie ele și mersul la buda pe buldul Transilvania…

    • Bobi ☠️ Răspunde

      @ Trol UDMR
      Adica ce vrei sa spui cu comentariul tau gol si fara continut?!? Ca primaru’ e de vina pt. ambuteiajul din oras?!? Dar ce plm. mea poate sa faca?!? Sa construiasca autostrada cu 3 benzi pe Transilvania si in tot Satmarul nostru, cand oricum orasul se sufoca atat de aglomerat e?!? Ce sa faca, cand o familie are 3-4 masini si le scot in oras de luni-vineri!!
      Satul Mare a fost construit pt. straf cu cai nu ca Dubai cu 3-4 benzi pe mers!!!
      Taci mai bine si moti incet ☠️☠️☠️

  6. Kuka Răspunde

    Ha ha ha, ce fain am trecut pe lângă ei pe bicicletă … Am parcurs distanța dintre strada Corvinilor și spitalul nou, dus-întors, în maxim o jumătate de oră, circulând perfect legal, fără trotuare (excepție Podul Golescu unde am pista de biciclete pe trotuar!)!!!
    Dacă vă uitați puțin mai atent, în majoritatea mașinilor (75-80%) o să vedeți doar un singur ocupant: șoferul!
    Dacă își permit luxul de a circula cu mașina personală, să-și asume și timpii de stat în trafic!

  7. Goro Răspunde

    Ne-am obisnuit deja cu stirile facute la comanda cu dedicatie. Multumim Portal SM.

  8. Cetatean Răspunde

    De ce nu veniti pe str Petru Bran unde în fiecare zi dimineata ( cand se duc copiii la scoala) si apoi la prânz ( cand se vine după ei ) e efectiv blocat traficul. Părinții daca ar putea ar întra cu mașinile pana în clasa. Ar trebui interzis parcarea în apropierea școlilor la o distanta mai mica de 300m. Fiecare parchează unde-l duce capul fără a mai respecta nici o lege. Sigur ca nu e nici picior de politie. Dar apar după ora 9 si nu iartă nimic. Dacă i-am.intrebat de ce nu vin la ora 8 mi-au răspuns ca atunci se duc copiii la scoala. Dacă i-ati amenda pt parcările făcute ilegal a doua oara s-ar gândi unde parchează. Sa vina un 10 minute mai repede și ss parcheze în locuri amenajate. Mai fac apoi 5 minute pe jos pana la scoala. Si pt copii ar fi buna mișcarea si pt părinți. Deci în primul rand e de vina politia care nu-si face treaba cand e nevoie. Apoi sunt si părinții care au uitat ca se poate umbla si pe jos. Eu vad ca 80% sunt mămici cu mașini pe care nu au habar sa le parcheze. Mămicilor nu mai dato bani pe sala de sport. Duceți copiii la scoala pe jos. De minute. Va mișcați si voi si ei. În acest timp mai si povestiți cu copilul despre scoala, despre casa, despre problemele lui.

    • Un alegător Răspunde

      @Cetatean, exact de aia nu vin de dimineața ca să nu deranjeze. Că cine știe pe care potentat local ar fi obligați atunci să-l sau să o sancționeze! Nu mai bine așteaptă după 9 că până atunci se liniștesc apele și oamenii își rezolvă problemele/diferendele de dimineață? De ce să se lege la cap dacă nu-i musai? Plus au timp de caveul de dimineața sfânt ca tot omul special bugetar.

    • Dobi Răspunde

      Ce vrei daca toti fac copii oligofreni in ziua de azi, care nu-s in stare sa mearga singuri pana la coltul blocului. Stiu persoane care locuiesc in blocurile de pe platou si-si duceau si luau copilul de la scoala zilnic, ca vezi doamne sa nu pateasca ceva copilul pana acasa. Sa nu mai vorbim cand ploua sau ninge, ca atunci e deja stare de urgenta. Nu stiu astia din ziua de azi de ambulanta neagra, ei isi fac griji ca merg copiii 5-10 minute pe jos prin centru.

      • Vasile Răspunde

        Acuma am uitat s-a va zic ca cel putin 85-90% din cei care blocheaza traficul in urbea noastra sant iubitii nostrii bugetari ,adica acei angjati care nu conteaza la ce ora ajun la servici pt.ca ori cum nu au obiectul muncii majoritatea dintre ei.Deci Gaborel nu este scutit in aceste circumstante intrucat el angajeaza prieteni (Atila) pe functii si cu atributii numai de Ciocciolina stiute.

  9. Satmarean 1 Răspunde

    Este ieftina benzina…de aceea e aglomeratie!!!!!!!!!!!!!

  10. Vasile Răspunde

    @Bobi ai dreptate.Referior la
    circulatie primaru nu are nici-o treaba daca noi si la buda mergem cu masina .Nu vorbesc prostii am crescut doi copii si au facut liceul la Eminescu si locuiam in17.pe Belsugului ,aveam masina dar mergeau la cursuri pedestru fara nici o problema astazi nu este posibil oare de ce?Apropo cati copii avem acum obezi ?Nu la-m votat pe Gabor si nu o s-a votez niciodata un UDEMERIST dar el nu are nici o vina pt.circulatia infernala di urbe.Principalii vinovati sant cetatenii acestei localitati in mare majoritate cu o educatie sub mediocra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.