Ultima actualizare: azi, 13:21

Locale

Un sătmărean s-a dus la locuința iubitei și i-a cerut să-l ierte. A făcut gălăgie și au venit polițiștii

La data de 6 ianuarie, în jurul orelor 04.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că, în fața unui imobil situat pe raza municipiului Satu Mare, o persoană ar tulbura ordinea și liniștea publică.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 26 de ani, nu ar fi respectat prevederile ordinului de protecție provizoriu emis împotriva sa, la data de 4 ianuarie, prin care acesta avea obligația de nu se apropia de concubina sa, o femeie în vârstă de 30 de ani.

Prin ordonanța organelor de cercetare penală, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în urma prezentării acestuia în fața procurorului de caz, s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

Sursa: IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. Ciuciu Răspunde

    Ghita, tu esti ba?!

    • Gheorghe Răspunde

      Măi ciuciule,dacă aș avea vârsta lui nici nu m-aș uita la ea,nici un regret.La vârsta aia bați cu mitraliera la 6000 de metri și altitudine mare.Cum sa fii atât de prost sa umbli după o vulvă uturoasă care nu te vrea?…Fugi ma ca ti-o făcut un serviciu ca te-a părăsit pur și simplu nu te vrea,,nu umbla după căruță care nu te asteaptă”…După femeie și după autobus sa nu fugi niciodată ă întotdeauna vine altul(autobus),alta(femeie)”.Un principiu de baza pentru orice mascul adevărat.Restul?….pleavă.

  2. Lucifer Morningstar Răspunde

    Un disperat după vulvă, sunt miliarde de femei pe lumea asta nu și-a putut găsi săracul una după el?

  3. Chupacabra Răspunde

    In zilele noastre, mai rar sa auzi de câte un Romeo. Respect pentru el, nu s-a sfiit sa își declare public dragostea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.