Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Culoar Kiss&Ride testat la Satu Mare. Şoferii trebuie să fie atenţi

Culoar Kiss&Ride testat la Satu Mare. La propunerea primarului Gábor Kereskényi și a șefului Poliției municipiului Satu Mare, Cătălin Dănciuți, primul culoar Kiss&Ride din Satu Mare va fi testat începând de luni, 06.02.2023, la Liceul Johann Ettinger.
🚸Proiectul pilot este adaptat după modelul din străinătate și are ca scop principal siguranța copiilor și fluidizarea traficului din zona școlii la orele la care copiii intră și ies de la cursuri.
👨‍👧‍👦🚙Părinţii vin, opresc în faţa şcolii pe o bandă dedicată special, rămân preț de câteva secunde până când coboară copiii şi apoi merg mai departe. În tot acest timp, autoturismele care nu au legătură cu şcoala merg în continuare pe o banda dedicată și astfel circulaţia nu se blochează.

8 comentarii

  1. ion romanul Răspunde

    Laudabil, dar daca banda e doar cat sa incapa 2-3 masini, atunci nu prea rezolva nimic.

  2. Da poola Răspunde

    Mă da proști sunteți!
    Mutați stația de taxi de pe strada Gara Ferăstrău cu 400 m mai în spate, și faceți această bandă specială pe strada Gara Ferăstrău, nu pe Cloșca, la 10 metri de sensul giratoriu!
    Cine poola îi așa prost și nu gândește că acum, cu accesul la centură, Cloșca este mai aglomerat și vine cu idei de-astea geniale?!?
    Și birtul Casanova ce caută fix în gardul școlii???
    Poola me de idioți!

  3. Dani Răspunde

    Astept sa vad cum se va rezolva si pe str. Mihai Viteazu ,incepind de la intersectia cu str, Eugen Lovinescu pana la intersectia cu str. Mileniului.Abia poti trece de masinile parcate pe partea stanga a directiei de deplasare ,strada fiind cu Sens Unic.La ora dimineti cand merg “puisorii” la scoala si inainte de ora 12 cand ies si sunt asteptatii de parinti in masini.Oare de ce nu sunt amendati nici unul dintre acestea? Politia are treaba alt undeva?!

    • Eu Răspunde

      Azi in jurul pranzului am trecut si eu pe acea strada chiar dupa un Logan al Echipaj de Politie Rutiera. Ce credeti? Nimic, a asteptat cu rabdare sa pota trece fara sa … Dar ce asteptari avem de la Politie!

  4. Soso Răspunde

    Școala Lucian Blaga nu are nici o protecție la trecerea de pietoni, mașini în viteza,șoferi neatenți, un semafor ar fii binevenit, poate sponsorizat de Casinourile din zona!!!

  5. altu fără bmw Răspunde

    Ajunge ca un părinte grăbit și care are ceva de discutat cu careva prof de la școală să-și lase mașina (doar pentru un minut !?!?) pe banda asta specială și totul este blocat până nu pleacă. Pentru că cei care vin după ei din cauza îngrăditurii nu pot trece pe banda cealaltă. Ce de claxoane faine se vor trage!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.