Ultima actualizare: azi, 19:49

Locale

Scandal și bătaie în Grădina Romei. Sătmăreni încătușați și amendați de jandarmi

Peste 12.000 de lei reprezintă valoarea totală a amenzilor aplicate de echipajele de jandarmerie în acest sfârșit de săptămână. O situație mai deosebită a avut loc în Grădina Romei, unde jandarmii au surprins doi bărbați care au provocat scandal, degenerat într-o altercație fizică.

Patrula de jandarmi a încercat să-i liniștească pe cei doi bărbați, dar întrucât erau recalcitranți au fost încătușați. În timpul conducerii celor doi la autospeciala Jandarmeriei, pentru luarea măsurilor legale, un al treilea bărbat a intervenit încercând să-i împiedice pe jandarmi să ia măsurile legale.

Cei doi scandalagii au fost sancționați cu amendă în valoare de 1000, respectiv 2000 de lei, iar cel de-al treilea, care a încercat să împiedice forțele de ordine să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu a fost sancționat cu 3000 de lei.

3 comentarii

  1. Satmarean1 Răspunde

    Foarte bine.

    • Vasy Răspunde

      Nu, nu e foarte bine, e trist ca se intampla lucruri din astea si nu vad logica, de ce ar fi amendati amandoi cand normal ar fi doar cel care a inceput altercatia sa fie amendat, pe cand celalalt s-a aparat si normal ca a ripostat. Adica eu iti dau un “capac”, tu imi dai inapoi si pe urma vine politia si iti da si tie amenda, unde e logica?

  2. hhh Răspunde

    Mi-i se pare suspect cazul. Cum se face ca al 3-lea a sarit in ajutorul “scandalagiilor”? Miroase a abuz din partea jandarmeriei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.