Ultima actualizare: azi, 14:53

Locale

VIDEO. Adrian Cozma acuză: Prefectul face poliție politică. Hăituiește primari care nu sunt de la PSD

Adrian Cozma îl acuză pe prefectul județului Satu Mare, social-democratul Ioan Tibil, că face poliție politică și că ,,îi hăituiește pe primarii care nu sunt de la PSD”. ,,Prefectul acționează la comanda lui Govor, iar unde nu s-a votat PSD se trimit controale”, spune președintele Organizației Județene Satu Mare a PNL.

,,Prefectul județului Satu Mare face poliție politică la comandă politică, la comanda lui Mircea Govor. Primarii care și-au câștigat mandatul, care nu sunt de la Partidul Social Democrat, încep să fie hăituiți de către prefectul județului Satu Mare. De către cel care ar trebui să reprezinte echilibrul și să fie garantul respectării legii în județul Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma, în cadrul unei conferințe de presă.

El a spus că prefectul Ioan Tibil ,,trimite corpul de control să intimideze primari si instituții publice la comanda lui Mircea Govor”. Președintele Partidului Național Liberal Satu Mare a declarat că, înainte de alegeri, prefectul a trimis controale în localitatea Socond, iar în ziua alegerilor ,,a stat toată ziua în Bixad”.

,,În ziua votului unde a stat toată ziua? În zona de interes unde i-a dictat șeful lui, adică la Bixad. Toată ziua a făcut campanie electorală, să se asigure că primarul, candidatul PSD, va fi favorizat, asta a făcut. (…) În data de 29.05 se depune o reclamație anonimă la Instituția Prefectului pentru că în comuna Socond s-ar fi reabilitat un părculeț, o zonă degradată din fața primăriei și acolo s-au făcut mari ilegalități, iar prefectul a trimis corpul de control pentru a intimida alegătorii din comuna Socond și pe primar. (…) S-a constat că nu e nicio problemă, dar băieții nu s-au oprit. Prefectul face o nouă încercare, la aceeași primărie, după ce a văzut rezultatele pe care le-a obținut PSD-ul în comuna Socond. Din frustrare mai convoacă un corp de control cu poliția împreună și acum pe cine vor să verifice? Pe agricultorii din comuna Socond, certificatele de producător ale agricultorilor, ale celor care muncesc în Socond. (…) Acest abuz nu-l pot tolera”, a spus Adrian Cozma.

Cozma a mai declarat că ,,dacă se consideră că aceste abuzuri merg în continuare și va face aceleași presiuni pe primari pentru a regla conturi, pentru a arăta oamenilor că ei sunt superiori voi lua toate măsurile legale pe care mi le permite legea”. La finalul conferinței de presă, președintele PNL Satu Mare i-a transmis un mesaj prefectului: ,,Faceți-vă treaba și respectați legea”.

PortalSM a transmis LIVE conferința de presă:

12 comentarii

  1. 🤔 Opaa! 🤔 Răspunde

    Adrianeeee, ALOOOOOO, nu te mai crede nimeni! NU ne auzi?!?!?!

    • Adi Răspunde

      Vai de capul lui de penibil , acest individ nu are pic de respect fața de sătmăreni , ne crede atât de prosti și ușor de mințit .
      Pleacă acasă că este sătulălumea de baluvernele tale .,

  2. S Răspunde

    Din banii cui platesti publicitatea ?

  3. Jeno György Rácz Răspunde

    Pe tine trebuia reciclat din rezervativ nenorocitule.

  4. Ovidiu Buga Răspunde

    Cornea este analfabet!

  5. 🦁#Liberal Răspunde

    Demisia nesimtitule
    Demisiaaaaaaaaaa!!! Marș la Doba și stai lângă groapa ca acolo ți locul!!!
    Sunt liberal și sunt scârbit de nenorocitul de cozma!!!!

  6. Milițianul TIBIL. Răspunde

    Păi mai fraților, voi nu știți cine este milițianul Tibil și cu ce scop a fost adus de profesorul de smecherii. Va spun eu. Pt ca vin parlamentare le și prezidentialele, plus trebuie Mirsa, sa rezolve pe directorul de la ITM si pe altii, ca cu Roca, fătălău nu s-a putut. Dar, eu sper ca într-o zi, Mirsa și gașca sa plătească pt toate nelwgiuirile făcute în trecut, prezent și viitor. Oricum ascultați la mine, torul se plătește, mai devreme sau mai târziu. Tibil, Mirsa și gașca eu știu cine sunteți, dar deocamdată, îl las pe liberul arbitru să-și facă datoria.

  7. Nelu Răspunde

    Cornea te părăsește cum îți zboară preșul de sub picioare, memorează acest mesaj Adisor,te joci cu focul și o să o sugi tare rău, mă mir cum de nu ești conștient de acest aspect, dar o meriți pe deplin o să fi subiect în coaliția PSD/PNL și o să te rezolve rău de tot,nu mai prinzi un mandat garantat!

  8. Nelu Răspunde

    Da mă prostalaule, ai subprefect de ce nu stai cu el alături și faci conferințe de presă, in in stână sat din comuna socond toți țiganii sunt producători cu complicitatea primăriei care le-a eliberat certificate de producători, le-a dat cornea la toți că îi trebuiau voturi, un combinagiu la fel ca tine, duceți vă bă in **** cucului de disperați…transmite mesaje către stele că nimeni nu te mai ascultă,o să te rezolve coaliția PSD/PNL în cel mai scurt timp nu mai prinzi un mandat…..dar știm cu toții că vei intra in AUR și vei candida din partea lor la parlamentare și acuma nu mai ai nimic de pierdut îți bagi p…a in toți și toate cum ți-ai bagat-o și ai distrus tot PNL -ul!!!

  9. Mae Răspunde

    Adi Cosma cel mai bun politician sătmărean !

  10. Bia Răspunde

    Oricum pușcăriabilul de Govora nu are odihna noaptea în somn până nu i ia pe rând pe cei care erau să l bage acolo unde demult trebuia să stea !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.