Ultima actualizare: azi, 14:53

Naţionale

TRAGEDIE. Copil, în vârstă de 3 ani, călcat de tren, în județul vecin

Tragedie în localitatea maramureșeană Leordina, unde vineri după-amiaza un copil, în vârstă de 3 ani a murit după ce a fost călcat de tren.

Incidentul s-a petrecut vineri după-amiază, când la numărul unic de urgență 112 s-a anunțat faptul că o persoană a fost surprinsă sub roata vagonului unui tren. La locul producerii accidentului s-au deplasat un echipaj de descarcerare din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

”Un copil în vârstă de 3 ani a fost surprins sub roata unui vagon. Din păcate, acesta prezintă leziuni incompatibile cu viața”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Conform instituției, pompierii au intervenit apoi pentru degajarea corpului neînsuflețit de pe liniile de cale ferată.

5 comentarii

  1. Booker Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos — https://use.my/arctrum

    • Gheorghe Răspunde

      Măi bucă(r) mai lasa-ne cu aparatele astea de răcit ale tale.Esti ca un patefon stricat.Avem,ne-am cumpărat aparate îs bune,răcesc și fac toate cele.Am cumparat dar nu de la tine.Cumparam de la alții care nu ne stresează cu reclama….auzi netotule nu luam de la tine nici dacă dai gratis.Căcatutile tale le poți folosi la tine sa te răcești dar sa te răcești maxim,auzi maxim rece.Prienenii știu cum este aia.💀

    • @Booker Răspunde

      Măi vezi că te vede Dumnezeu și vei căpăta exact ce meriți, nesimțitule. Nu știu de ce nu te blochează redacția. Sau este afacerea voastră și asta????

      • Gheorghe Răspunde

        Fiecare ar vinde una alta,ar fi un ban câștigat ușor.Problema ca nu mai pune lumea botul sa cumpere chiar orice și chiar de oriunde.Lumea vrea produse certificate și cu garanție nu orice heciuri.

        • @Booker Răspunde

          Da măi dar ca să scrii așa ceva la comentariu tocmai la această știre tristă? Nu are loc în altă parte? Numai aici? Ăsta nu are Dumnezeu? Nu știe ce e aia bun simț? Că una e că pescuiești în ape tulburi că poate-poate dar nici chiar așa! Ce ar zice dacă la înmormântarea lui mă-sa ar veni careva să facă reclamă la covoare să zicem???? Chiar așa de nesimțiți au devenit unii????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.