Ultima actualizare: azi, 20:23

Locale

FOTO. Accidentul de pe Odoreului: un șofer neatent a intrat în două mașini parcate

Accidentul de pe drumul Odoreului ce a avut loc duminică după-masa a fost provocat de un șofer neatent care s-a oprit cu mașina în două autoturisme parcate, potrivit informațiilor PortalSM.

Concret, un șofer aflat la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe drumul Odoreului, a pierdut controlul volanului și a lovit alte două autoturisme ce erau parcate în fața unei case. Potrivit informațiilor PortalSM, șoferul vinovat de producerea accidentului a pierdut controlul după ce s-a aplecat în mașină să ia o sticlă cu apă.

Din fericire nu au existat victime, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale. Șoferul vinovat a fost testat cu aparatele alcooltest și Drugtest, rezultatele fiind negative.

Un comentariu

  1. Jonny Bravo Răspunde

    Vinovați, cel puțin parțial, sunt și cei doi manipulanți de utilaj care nu și-au băgat epavele în curte, ci le-au lăsat aiurea cu jumătate de mașină pe partea carosabilă! Nu este loc să parchezi pe acea intrare, dar idioții pulii insistă, blochează și trotuarul, dar nici așa mașina nu încape!
    Muiștii de gardieni ce **** lui crisos fac? Ce **** mea păzesc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.