Ultima actualizare: ieri, 20:04

Locale

Penitenciarul vrea sa facă pavilion pentru 100 de deținuți la marginea orașului

Penitenciarul vrea sa facă pavilion pentru deținuți la marginea orașului. Acesta ar urma să fie construit pe un teren situat pe strada Gorunului.

Proiectul prevede realizarea unui pavilion de detenție cu 100 de locuri, regim deschis. Pe terenul unde ar urma să se construiască pavilionul se regăsește un depozit de carburanți nefuncțional.

Obiectivele Planului Urbanistic Zonal:

  • introducerea în intravilan a suprafeței de 33.908 metri pătrați;
  • stabilirea suprafeței maxime construibile din cadrul terenului studiat;
  • asigurarea acceselor pietonale și carosabile;
  • reglementarea distanțelor față de străzi și față de limitele laterale și posterioare a parcelei;
  • asigurarea dotărilor tehnico-edilitare.

7 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Ce faină logică! Toate lângă Aquastar unde vin turiști și lângă școala de fotbal Partium sau zona de agrement de la Noroieni puțin ai jos care va fi. Serios??? Eu știu că PUZ se poate face pentru orice dar urbanismul de la noi doarme sau execută la comandă???? Păi asta-i rolul urbanismului să zică că se poate sau nu. Și dacă nu atunci aia este nu. La noi nu poate deveni da dacă ai destul monetar. Obiectivul ăsta făcut acolo e ca nuca-n perete. Mă gândesc că deținuții nu de aia au ajuns în situația dată că au fost copiii cuminți??? Și atunci?????

  2. Satmarean1 Răspunde

    Vb prostii. Acolo penit are peste 30ha teren. Nu un pavilion ,un penitenciar modern s-ar putea construi acolo si cel existent acum in centrul orasului inchis si facut muzeu. Nu ar afecta cu nimic in acea zona. Ai trece pe langa si nici nu ti-ai da seama ce este acolo. In fata pot fi parcari,zona administrativa si penit dupa toate astea.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Daaaa. Ce să-ți povestesc! Chestia aia minoră din informație că va fi “pavilion de detenție cu 100 de locuri, regim deschis” aiai la tine ce înseamnă??? Știu că penitenciarul are teren că are sectorul GAZ acolo. dar aia este altceva și nu uita că s-a fugit din sector. Au fost cazuri, țin minte. Deci dacă nu avem destule probleme hai să mai facem????? Așa că lasă-te mai bine că te depășește subiectul. 🤔🤮

  3. PLN Răspunde

    Ce s-a nimerit locatia. Langa Aquastar si spre cea mai apropiata padure, care e nevalorificata de vreo 3 decenii jumate si care ar putea fi oaza verde a orasului. Ca alte locatii nu erau…Nici din greseala nu se nimereste sa fie gandit ceva cu capul…

  4. Vasy Răspunde

    Oare unde trebuia sa fie ca toata lumea sa fie multumita?Cred ca trebuia sa fie pe roti si mutat.

    • @Vasy Răspunde

      Exemplu? Zona parc industrial? Aici au teren au zis că se folosesc de asta. Da, dar terenul este agricol și NU este construibil. Trebuie proiect PUZ, dezbatere și alte cele. Multe hârtii, birocrație și foarte mulți bani. Ideea estem dragule că fac asta lângă aquaparc unde chipurile ne vin turiștii. Te rog să-mi spui unde ai auzit tu de penitenciar în regim semideschis !!!!! lângă astfel de obiective?????? Eventual în Brazilia sau India. E bine să aflăm astfel cam unde suntem. 😲😢🤮Și mai e și aspectul că acest obiectiv nu elimină existența penitenciarului propriu zis. Din ce am înțeles are acum 405 de deținuți. Ăsta va avea capacitatea de 100 de locuri și doar pentru deținuții light, decii 300 tot rămân pe Mileniului. Și deci atunci ce am făcut de fapt????? S-a dat o palmă la 💩!

  5. Satmarean1 Răspunde

    Scopul este de a creea conditii mai bune pt cele doua regimuri de executare: deschis si semideschis. Construirea unui penit nou costa foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.