Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Atenție, șoferi! Schimbări la sistemul de parcare cu auto taxare. Anunțul primăriei

Administrația Domeniului Public Satu Mare aduce la cunoștința tuturor participanților la trafic care utilizează sistemul de parcare cu autotaxare SMS sau aplicația mobilă pentru achitarea tarifului/abonamentului de parcare faptul că, începând cu data de 01.08.2024, acestea se modifică după cum urmează:

– Pentru plata prin SMS se va utiliza numărul unic 7442, valabil în rețelele Orange, Telekom, Digi, Vodafone, iar mesajul va avea următoarea formă: pentru zona „A ” ( ZA1 SM01ABC), pentru zona „B” ( ZB1 SM01ABC).

– Plata operată prin intermediul aplicației se va efectua prin „Parking Satu Mare”, disponibilă pe Google Play și App Store începând cu data de 01.08.2024.

Tarifele nu se modifică, informează primăria Satu Mare.

6 comentarii

  1. Dingo Răspunde

    Trebuie rezolvată situația cu cei doi obosiți: Maicăl și WC/Bud care au pus stăpânire pe parcările de pe strada Horea.

    • John Răspunde

      Maical ar trebui bagat la zdup.

    • Studio54 Răspunde

      Asteptam cu drag, punctul de vedere al “Horeciștilor” din zonă, cum au fost fraieriti de PNL, cu blocarea parcarii subterane din centru. ” …că vine unguru, privatu, si va cere 100 euro / ora pentru stationare….asa ceva inadmisibil …nu se poate…că studiul geotehnic…că monumentul….că peștele prăjit…”.

      • Măi Fane! Răspunde

        Stai măi man, liniștit că acuma faci AVC. Nu s-a făcut nici un studiu iar ca să facă un studiu geo cum trebuie pe acel amplasament și să vezi fundațiile imobilelor din zonă numai partea de teren îți lua cam 3 săptămâni. Avize ioc nimic, certificat de urbanism nici măcar solicitare nu exista la momentul discuției așa că nu știu despre ce parcare subterană vorbești că fizic nu se putea face în 6-8 luni, timp nu era să pregătești un proiect darămite să mai umbli și după avizele de rigoare. Așa că lasă tu poveștile nemuritoare că cine nu a vrut parcare subterană că îți zic eu că mișcarea a fost că hai să lansăm bomba, dăm vina pe altul apoi noi facem cum vrem. Apoi dacă totuși iese și parcarea subterană atunci cu atât mai bine. Sunt fumigene astea. Dar tu nu ai atâta minte să pricepi asta. De fapt nu ți se permite. Spune drept cât ai primit pe postare???? Cam intuiesc cine poți fi.

  2. Aspi Rina Răspunde

    Am dorit să las un comentariu la articolul cu ”Hotelul plutitor de pe Lacul Călinești” însă se pare că cel care a plătit pentru articol nu și-a dorit comentarii,eliminând rubrica.Am vrut doar să întreb dacă hotelul respectiv este conectat la vreo rețea de canalizare sau toată ”marfa” merge-n lac?Tind să cred că a doua variantă este cea adevărată,presupunând faptul că hotelul aparține celor care au concesionat lacul.Dacă este așa cum presupun atunci clar trebuie ca acest aspect să le dea de gândit celor de la Garda de Mediu .

  3. Dica Răspunde

    Sunt si alte zone cu probleme….unde scoala de soferi de “LUX” blocheaza jumatate strada. In rest parcarile in zona A sunt pline cu masini cu permis de HANDICAPAT. Pe Gh. Lazar aproape jumatate din masinile parcate au un astfel de permis. Le doresc tuturor multa SANATATE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.