Ultima actualizare: azi, 14:19

Locale

FOTO. Laszlo Szilagyi este medicul mort în teribilul accident rutier din județul Satu Mare

𝐋𝐚́𝐬𝐳𝐥𝐨́ 𝐒𝐳𝐢𝐥𝐚́𝐠𝐲𝐢 este medicul decedat, marți după-amiază, în teribilul accident rutier care a avut loc la ieşirea din Bârsăul de Sus către Bârsăul de Mic.

Echipa CSM Olimpia Satu Mare a transmis un mesaj în care deplânge moartea medicului.

„𝐍𝐞 𝐥𝐮𝐚̆𝐦 𝐫𝐚̆𝐦𝐚𝐬 𝐛𝐮𝐧 𝐜𝐮 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐢 𝐢̂𝐧𝐝𝐮𝐫𝐞𝐫𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐃𝐫. 𝐋𝐚́𝐬𝐳𝐥𝐨́ 𝐒𝐳𝐢𝐥𝐚́𝐠𝐲𝐢. Cu mare durere vă informăm că medicul nostru de echipă, Dr. László Szilágyi, a decedat astăzi într-un tragic accident rutier. Dr. Szilágyi s-a născut în 1974 și, de-a lungul multor ani, a sprijinit clubul nostru cu expertiza și devotamentul său.

Amintirea lui “Lacu” va rămâne veșnic cu noi și suntem recunoscători pentru anii petrecuți alături de clubul nostru. Odihnească-se în pace!”, este mesajul transmis de membrii echipei.

Medicul de familie din sat s-a răsturnat, marți după-amiază, cu maşina şi a ajuns în şanţ. Bărbatul, care era singur în autoturism, a fost cel mai probabil aruncat din maşină din cauza lipsei centurii de siguranţă, potrivit primelor informații.

O asistentă medicală din zonă l-a resuscitat până la sosirea echipajelor de urgență.

Laszlo Szilagyi avea cabinetul în comuna Bârsău și se întorcea de la un consult medical la domiciliul unui pacient. Acesta era singurul medic din comuna Bârsău, asistat de două asistente.

În timp ce se afla la volanul unui autoturism decapotabil, a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor, fiind aruncat din habitaclu.

„La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Bârsău de Sus.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, în vârstă de 50 de ani, din Satu Mare, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului la volanul căruia s-ar fi aflat, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Din producerea evenimentului a rezultat decesul bărbatului.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Satu Mare.

2 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Loțică, de data asta ți-ai dat autogol!
    Dacă purtai centura și nu te grăbeai așa tare, încă scăpai!
    Sunt curios de raportul toxicologic, dar sunt convins că va fi secret! 😉

    Dumnezău să te odihnească!

    • doctor Răspunde

      Dacă a aterizat în cap centura ajuta doar să nu zboare din mașină. Că nu știu caroseria superioară cât rezistă la un așa impact. Că la o decapotabilă nu e așa cum e la o mașină clasică. Dar așa e, avea mai multe șanse. Acum e totuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.