Ultima actualizare: ieri, 21:38

Locale

Incendiu la acoperișul hotelului Dacia! Totul a pornit de la o țigară aruncată la întâmplare

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat, în această dimineață, în jurul orei 05.00, să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la hotelul Dacia din centrul municipiului Satu Mare.

Pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare încadrat de o autospecială de stingere cu apă și spumă, autoscara mecanică și echipajul de prim ajutor SMURD B2.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 15m² la structura de lemn a acoperișului.

S-a intervenit de urgență pentru localizarea, limitarea și lichidarea incendiului înaintea propagării acestuia la întreg acoperișul și la clădire.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, iar din primele cercetări efectuate la fața locului, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost stabilită ca fiind o țigară aruncată la întâmplare.

3 comentarii

  1. Don Quijote de Satu Mare Răspunde

    Acum mai rămâne să fie luați la întrebări acei tineri care din pur spirit civic au anunțat incendiul că ei așaș pe persoană fizică se plimbau cu noaptea-n cap și pur întâmplător s-au uitat în sus și au sesizat incendiul de pe acoperiș. Să ridice mâna cine crede această poeste pur întâmplătoare. Mai rămâne de văzut cum s-au urcat acolo că din ce știu eu este șantier în toată regula și executantul are și niște obligații.

    • H&R Răspunde

      Nu cred ca acei tineri au fost. De la o scanteie sau de la un chistoc de tigara trebuie ceva timp pana va fi incendiu.

      • Don Quijote de Satu Mare Răspunde

        Dacă păompierii spun că e țigară atunci țigară a fost. Iar te rog nu-mi veni cu teoria că muncitorii de pe acoperiș au aruncat o țigară și aia a stat 12 ore până să se aprindă că nu e cazul. Îți spun eu că asta fost. dar nu contează. Ideea din partea mea este că dacă cineva a urcat sus acolo ca să aibă priveliște și să fumeze apoi aruncă chiștocul și toate astea se întâmplă hăpt în buricul târgului unde am înțeles că se păzește strașnic opera cu parcul reabilitat 24/24 și totuși asta se întâmplă atunci nici nu mai am așteptări. De la cine? Unde a fost poliția locală?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.