Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

FOTO. Accident grav în județul Satu Mare! Pompierii au decopertat mașina pentru a îl scoate pe șofer

Accident grav în județul Satu Mare! Pompierii au decopertat mașina pentru a îl scoate pe șofer. Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat, în această dimineață, în jurul orei 2.00, să intervină în localitatea Orașu Nou la un grav accident rutier în urma căruia un autoturism a părăsit partea carosabilă, a rupt un stâlp de electricitate și s-a răsturnat.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș, cu două autospeciale și un echipaj de prim ajutor.

Ajunși la locul indicat, pompierii au acționat pentru îndepărtarea plafonului si au procedat la extragerea conducătorului auto care era încarcerat.

Concomitent cu misiunea de descarcerare s-a acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor.

Victima, un bărbat de aproximativ 20 ani, a fost preluat, conștient și cooperant, de către echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Negrești-Oaș.

12 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Au venit acasă Tomato Assistant Managerii.

  2. Varu Răspunde

    Trebuia lăsat să crape, să învețe minte și alții.Soseaua Satu Mare Negrești este o adevărată aventură să circuli in perioada asta din cauza acestor teribiliști fără școală,și aici mă refer atât la Oșeni cât și la Moroșeni, moroșenii sunt și mai periculoși.

    • Hop... si sar! Răspunde

      Varu, picati-ar păru.😁 Ai dreptate. 👍

    • Unul Răspunde

      Varu, vezi ca asta e de-al locului, chiar din Orasul Nou adica ungur, ca na se mai scapa si ei nu numai romanii, asa cum le place la uni sa acuze!

  3. Varu Răspunde

    Am vrut să mă întreb ce face poliția,dar am și răspunsul,se ascunde prin boscheții din pădurea de lângă Orașul Nou,am impresia că le este frică de acești ticăloși.De ce dracu ați cumpărat mizeriile alea de Bwn uri ca să vă răciți ouăle în ele.

  4. H&R Răspunde

    Hát, ismét elkezdődött…

  5. General Store Răspunde

    Trebuie în zona oaș cât mai multe echipaje de poliție de la rutieră în această perioadă pentru că foarte mulți tineri consumă droguri și reprezintă un mare pericol .

  6. asistenta Răspunde

    Derbedeul a avut la etilotest 0,92 mg/l deci la proba de sânge va avea cel puțin dublu. Pe românește a fost beat mangă. Să pui la lucru descarcerarea pe un așa idiot dovedit ca să-l scoți dintre resturi că deh are prea multă adrenalină în el e risipă curată.

  7. H&R Răspunde

    Șofer? Kamikaze!

  8. Hop... si sar! Răspunde

    In august daca vreti sa mereti la Sambra oilor, ma rog, nu la sarbatoarea campeneasca ci la locatie, mai bine faceti inconjurul pe la Baia Mare. Ca prin Negresti este imposibil de trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.