Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

FOTOGALERIE. Kereskenyi Gabor, vizită pe podul Decebal! Detalii despre lucrările curente de asfaltare

Primarul Kereskényi Gábor a oferit detalii despre lucrările curente de asfaltare de pe Podul Decebal, subliniind măsurile luate pentru a minimiza disconfortul participanților la trafic. El s-a aflat, azi noapte, la fața locului împreună cu echipa care se ocupă de lucrare. 

Lucrările au început luni după-amiaza și s-au finalizat în noaptea de joi spre vineri. După finalizarea acestei etape, următoarele lucrări vizează Piața Romană și intervenția la rosturile de dilatare.

„Pentru a crea cât mai puțin disconfort participanților la trafic, am cerut constructorului ca lucrările de decopertare și asfaltare a Podului Decebal să se realizeze într-un timp cât mai scurt și să se lucreze după-masa și noaptea. Lucrările au început luni după-masă și s-au terminat în noaptea de joi spre vineri. Continuăm cu Piața Romană și apoi intervenția la rosturile de dilatare”, a declarat primarul.

default

default

default

2 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    @prostalaii de la redactie, ce e cu ultimele 2 poze?

  2. a Răspunde

    E supta data dr. primar si administratiei de atunci. Baiatul asta se pregazeste sa iasa la pensiei din fotoliul de primar. A invatat din mers sa-si faca imagine. Si va gadila la suflet pe toti. Greu/imposibil sa se ridice un Ion/Vasile. Fiind european nu am ce comenta. Dar e o miuta data partidelor romanesti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.