Ultima actualizare: azi, 13:04

Locale

APEL. Grav bolnav, un tânăr sportiv din Satu Mare are nevoie urgentă de ajutorul nostru!

Grav bolnav, un tânăr sportiv din Satu Mare are nevoie urgentă de ajutorul nostru!  Este vorba despre fostul jucător al Olimpiei Satu Mare, Tony Kanalos, care în ultima perioadă se luptă cu o boală care i-a afectat grav mușchii mâinilor și picioarelor, existând suspiciuni de scleroză laterală amiotrofică, informează sportulsătmărean.ro.

Toți iubitorii sportului și ai fotbalului în mod special sunt invitați să fie alături de Tony. Pe parcursul acestui an, el a făcut mai multe investigații și tratamente atât la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, cât și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, însă din păcate starea sa de sănătate nu s-a ameliorat.

Mușchii săi au început să slăbească progresiv, ceea ce a ridicat suspiciuni de scleroză laterală amiotrofică, o afecțiune neurodegenerativă rară și gravă. Boala afectează celulele nervoase din creier și măduva spinării, ducând la pierderea treptată a controlului asupra mușchilor. Aceasta este o boală care necesită îngrijiri medicale specializate și resurse financiare semnificative, fostul jucător al Olimpiei având nevoie de bani pentru investigații și tratament în Germania.

Oricine dorește să contribuie poate face donații prin intermediul conturilor bancare deschise special pentru Tony. Fiecare gest de solidaritate contează și aduce un plus de speranță și confort pentru Tony și familia sa.

Pentru donații, vă rugăm să folosiți următoarele conturi bancare: 

Kanalos Tony Markos 

LEI: RO54OTPV280001654900RO01 

EURO: RO11OTPV280001654900EU01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.