Ultima actualizare: ieri, 21:38

Locale

Campanie umanitară | Sătmărenii, invitați să doneze ghiozdane și rechizite pentru copilașii nevoiași

Campanie umanitară. Sătmărenii, invitați să doneze ghiozdane și rechizite pentru copilașii nevoiași. Campania ,,Ajută-mă să-mi fac ghiozdanul” este derulată de Asociația Eliezer din Satu Mare și are loc în perioada august – septembrie 2024.

,,Abandonul școlar este una dintre cele mai presante probleme cu care se confruntă țara noastră, fie că vorbim despre copii care au fost abandonați sau despre cei proveniți din familii defavorizate. Acești copii nu poartă vina pentru situația în care se află, fie că au fost lăsați în grija unui centru de plasament sau că părinții lor se confruntă cu dificultăți financiare și nu pot asigura resursele necesare pentru educația lor”, transmit reprezentanții Asociației Eliezer.

Ghiozdane și rechizite pentru copilașii nevoiași

Asociația Eliezer s-a angajat să contribuie la educarea și îmbunătățirea șanselor de viitor ale copiilor din medii defavorizate. Făcând un gest simplu, dar cu impact semnificativ, sătmărenii au șansa să ofere copiilor un start pozitiv în noul an școlar: un ghiozdan complet echipat pentru prima zi de școală.

,,Fiecare dintre noi poate contribui la această cauză nobilă și să ajute un copil să meargă la școală. Vă invităm să vă implicați în Campania “Ajută-mă să-mi fac ghiozdanul!”, care are loc în perioada august-septembrie”, mai transmit cei de la Asociația Eliezer.

Puteți dona un ghiozdan complet sau parțial echipat sau puteți face o donație în bani în unul dintre aceste conturi:

  • LEI RO84BACX0000002209161001;
  • EUR RO57BACX0000002209161002.

Mai multe informații și detalii suplimentare la numărul de telefon 0755322752 – Anton Varga (președinte Asociația Eliezer).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.