Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

VIDEO. Apă reziduală cu miros puternic, deversată din nou în Someș

Apa reziduală cu miros puternic, continuă să curgă în râul Someș. Cei care au umblat pe la malul Someșului dinspre partea cu mall-ul, au putut observa că problema de săptămâna trecută cu apa reziduală a reapărut.

Săptămâna trecută reprezentanții Gărzii de Mediu au transmis, pentru PortalSM, că au verificat situaţia şi au descoperit că sunt probleme cu transformatorul de energie electrică a staţiei de pompare sud. Problema trebuia rezolvată în câteva zile, dar se pare că a revenit.

Acest fapt a stârnit nemulţumirea pescarilor, care se plâng că Someşul este poluat, chiar în centrul municipiului, sub ochii autorităţilor.

3 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Bă, ăștia de la Garda anti mediu sunt chiar atât de proști? Se vede din avion că este vorba despre apă de canalizare. Nici vorbă de transformator! În transformatoare se folosește ulei, nu apă!

    • ecologist Răspunde

      Trebuie să fie vreunul de pe platforma mallului care dă drumul direct în pluvial sau au găsit ceva canal care se descarcă direct în Someș. Tu @Pistike ceri prea mult de la Garda de mediu. Suspectez spălătoria cu autoservire. Dar asta era doar o idee.

  2. NuCRED Răspunde

    De ani de zile se scurge in zona mall-ului apa reziduala! Inainte sa se faca mall-ul! Va aduc martori toti oamenii care pescuiesc in Micro 16! Se stie cine e si nu faceti nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.