Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

A pierdut 500 lei la păcănele, iar apoi a distrus aparatul! Sătmăreanul este bun de plată

Un incident neobișnuit a avut loc la un bar din județul Satu Mare. După ce a consumat trei beri, un bărbat a decis să-și încerce norocul la aparatele de joc din incintă. Din nefericire pentru el, a pierdut suma de 500 de lei, ceea ce l-a determinat să reacționeze violent.

Potrivit dosarului, după ce a realizat că a pierdut banii, bărbatul s-a ridicat furios de pe scaun și a lovit cu palma ecranul aparatului de joc, distrugând folia de protecție a acestuia. El a susținut, ulterior, că ecranul era deja fisurat înainte ca el să înceapă să joace.

În urma vizionării înregistrării camerelor de supraveghere din bar, incidentul a fost clar documentat. Conform procesului verbal, înregistrările video arată că bărbatul a lovit de trei ori cu pumnul drept ecranul celui de-al patrulea aparat de joc, iar apoi a părăsit sala de jocuri.

În cadrul audierii, bărbatul a menționat că își menține declarația anterioară dată în calitate de suspect. Deși nu a achitat prejudiciul, el a recunoscut și regretat fapta comisă.

Instanțele de judecată l-au găsit vinovat de distrugere de bunuri și l-au obligat să plătească suma de 5000 de lei, reprezentând contravaloarea aparatului de joc distrus.

Foto cu scop ilustrativ

 

Un comentariu

  1. comentator Răspunde

    Și voi redacție nu vă simțiți puțin vinovați la acastă fază? Că nu demult ați promovat tâmpeniile astea pe paginile voastre??? Nu, nimic, semmi???? Bineînțeles că nu. Veți spune că fiecare e responsabil pentru ce face. Trăiască banii luați de la cei cu păcănele că le-ați făcut reclamă, nu??? 🤔🤔🤔😮😮😮🤮🤮🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.