Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

FOTO. Gest superb făcut de doi polițiști din Satu Mare. Au ajutat o gravidă să ajungă la spital

Gest superb făcut de doi polițiști din Satu Mare. Au ajutat o femeie însărcinată care acuza dureri să ajungă cât mai repede la spital. Totul s-a petrecut noaptea trecută.

Ce spune poliția:

La data de 9 august, în jurul orei 01.00, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, în localitatea Mărtinești, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost solicitați de către un conducător auto, care se afla în autoturism cu soția sa însărcinată, să îi înlesnească deplasarea către un spital din municipiu, întrucât aceasta manifesta probleme medicale.

Fără a ezita, colegii noștri, agent de poliție Șandor Marius și agent de poliție Rus Lavinia, au însoțit cuplul până la unitatea medicală respectivă, unde viitoarea mămică a beneficiat de îngrijirile medicale de specialitate, aflându-se în acest moment în afara oricărui pericol.

Pe toată perioada ,,misiunii”, polițiștii au utilizat semnalele luminoase ale autospecialei din dotare și au respectat regulile de circulație specifice, fără a fi pusă în primejdie siguranța vreunui participant la traficul rutier. Gestul normal al colegilor noștri reflectă faptul că meseria de polițist presupune a fi, înainte de toate, om!


Sursa: IPJ Satu Mare

8 comentarii

  1. Pop Răspunde

    Extraordinara știre,trebuia să ajungă militienii pe PorcarSm. S-au deranjat ei din timpul lor prețios de “frecat menta “sa o escorteze pe viitoarea mama

  2. Trafic Răspunde

    Pai ce trafic e in oras la 1 noapte chiar tebuia antemergator….

  3. H&R Răspunde

    E si ceva normal.

  4. Vulpea bi-polara Răspunde

    Antemergatori, figuranti la cereri in casatorie, pensionari la 25 de ani si cate si mai cate. Orice, doar sa nu deranjeze infractorii si sa nu prinda criminalii care nu se nimereste sa ii astepte la locul faptei.

  5. Gravi Dația Răspunde

    Este in fisa postului. Protejarea cetateanului prin orice mijloace in orice situatie.
    Sau ce? Ei nu au alta treaba decat sa amendeze?
    Dati-le premiu ca isi indelinesc atributiunile.
    Si eu vreau premiu ca… lucrez.

  6. Gheorghe Răspunde

    Cât sunteți de penibili,sa mai faceți și poze de parca făcură-ți ceva faptă de vitejie,v-a-ți luptat cu infractori,si-au pus viata în pericol sau ceva de genul acesta.Vad ca sunt tineri cu caș la gura,din păcate sunt după chipul și asemănarea șefilor,lingăi și profitori.Nu va este rușine sa va afișați pentru o astfel de treabă?Mergeți și va ascundeți putori.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Rusine? Ce bine am ras…😃
      Or sa meraga sa taie tot ei obilicu, sa vezi atunci galerie foto. Ca acu tilicarii is deja vedete, creatori de continut.
      Pai astia se baga la jocuri de rol. Pt 100 lei ii chemi de figuranti la nunta, in parcare la Tei, sau de mos craciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.