Ultima actualizare: azi, 11:44

Naţionale

VIDEO. Demonstrație de taekwondo într-o biserică din județul vecin! Enoriașă: „Încă ne mai rabdă Dumnezeu”

În perioada 5-10 august, Parohia Ortodoxă Velenta din Oradea a găzduit o școală de vară intitulată „Copii și tineri în tinda bisericii”, la care au participat peste 100 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani. Pe parcursul acestei săptămâni, participanții au fost implicați în diverse activități educative și recreative.

Cu toate acestea, o activitate organizată în cadrul școlii de vară a stârnit controverse în rândul enoriașilor și al comunității locale. Într-una dintre zile, în interiorul bisericii a avut loc o demonstrație de taekwondo, un eveniment care a contrariat o parte semnificativă a celor prezenți. Mulți dintre credincioși au considerat inadecvată desfășurarea unei astfel de activități într-un loc sacru, exprimându-și dezaprobarea față de alegerea locației pentru această demonstrație sportivă.

Reacțiile nu au întârziat să apară, o parte dintre enoriași și membri ai comunității exprimându-și nemulțumirea pe diverse canale de comunicare, considerând că biserica ar trebui să fie un loc exclusiv de rugăciune și spiritualitate.

Deși inițiativa școlii de vară a fost apreciată pentru eforturile de a implica tinerii în activități educative și de a le oferi un cadru pozitiv de dezvoltare, incidentul cu demonstrația de taekwondo a generat discuții ample privind granițele adecvării activităților desfășurate în spațiile bisericești.

În fața acestor reacții, reprezentanții parohiei nu au emis încă un comunicat oficial, dar se așteaptă ca aceștia să abordeze subiectul și să ofere explicații cu privire la deciziile luate în organizarea acestui eveniment.

15 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Nu vad care este problema voastra?!

  2. Tercica Răspunde

    #BK nu ești cu bibilica întreagă, dar nici popa, că nu pot să-i spun preot. Măi bk retardatule stai acasă că te faci de kkt!

  3. jorrie Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos — https://use.my/arctrum

  4. Gheorghe Răspunde

    Sunt sigur ca cei mai nemulțumiți de activitățile cu tinerii sunt cei de peste 50 de ani.La vremea tinereții lor și nu numai prietenia cu palinca,curvele,furtișagurile și celelalte activității păcătoase erau la ordinea zilei.Ce ar fi vrut sa facă tinerii?sa bage mătănii fără număr,sa pupe poala popii și sa sărute pereții și crucile din biserica și de pe morminte,eventual sa treacă și la sărutat de oseminte,obiceiuri primitive practicate de popoarele păgâne?Cei care erau cei mai prăpădiți și păcătoși se școală acuma,au devenit sfinți,dau cu bolovanii în ceilalți crezând ca astfel își vor spala păcatele.Fals vere,fals.Bravo popă,continua tot asa și vei face ca cei tineri sa-și deschidă ochii sa nu fie habotnici fanatici precum părinții lor care cred ca a fii credincios înseamnă să fii superstitios și CREDUL!!!

  5. Doar atât Răspunde

    Doar atât vreau să spun că imediat după 90 la bisericile romano-catolice s-au introdus așa-numitele liturghii pentru tineri care au loc în fiecare duminică de obicei de la ora 9. Slujba mare începe de la ora 11. La această slujbă pentru tineret tinerii cântă în cor, cu chitară și orgă cântece religioase, exact cele care se cântă și la slujba mare doar cu muzica puțin mai modernă. Reacția babelor a fost că ce caută concertele rock în biserică?Dar acum, asta ca să aflați de la mine, la slujbele de dimineață (aia rock) sunt mai mulți enoriași decât la cea clasică. Și ca să vezi e plin cu babe. Doar atât am vrut să spun.

  6. Varu Răspunde

    Du-te Gheorghe in p….la că ești un fraier

    • Gheorghe Răspunde

      Văru oi fi eu fraier dar te întreb pe tine care nu ești fraier.Ce este mai rău că o făcut aceasta demonstrație sportiva sau că în biserica se practica corupția,minciuna curvăsăria,slujbași care la slujba miros de la o poștă a alcool,nedreptatea în rândul bisericii este la ordinea zilei(cazul cu popa violator de copii și altele)?Deci zi-i tu dacă ești asa deștept care-i mai mare păcat.Ascunsul cacatului sub preș este la ordinea zilei.In biserici.Locuri rezervate pentru oameni cu bani care susțin pe popă cu biștari și care sunt trecuți dreptcreduncioși dar de fapt sunt niște mincinoși,preacurvari și înjură de dumnezo de te sperii când îi auzi…..no da nu poți sa spui pe față aceste lucruri ca se deranjează…..dracu.

      • Așa că ..... Răspunde

        Nu trebuia să insiști să ne demonstrezi iar că ești fraier. E evident păcăliciule. Câte nume folosești?

        • Vasy Răspunde

          Așa că, mwista e mă-ta

          • Așa că .....

            Mulțumesc că mi-ai confirmat că sunteți una și aceeași persoană. Mai am niște idei legate de care nume mai folosești. Iar maică-mea a decedat demult așa că las-o în pace. Eu cel puțin știu cine mi-a fost mama, păcăliciule. Panaramă de om de nimic, ciuriburi de zero barat.

    • Vasy Răspunde

      A mers in **** ta mămică ta

  7. @Norick Răspunde

    ĂSTA DEJA E SATANISM MAI EXACT TURNUL BABILONULUI!!!! ACEȘTI IMPOSTORI CARE ÎȘI BAT JOC DE CELE SFINTE AR TREBUI ACUZAȚI DE BLASFEMIE CRIMINALĂ ȘI BĂGAȚI 25 DE ANI LA PUSCARIE.

  8. Așa că ..... Răspunde

    Sunt labagiul trist care i-a luat locul altui labagiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.