Ultima actualizare: ieri, 21:38

Locale

VIDEO. Părinții tânărului din Negrești-Oaș decedat în avion vor să dea în judecată compania aeriană

Familia lui Mihai, tânărul, în vârstă de 33 de ani, din județul Satu Mare, care a decedat în timpul unui zbor din Paris către Cluj-Napoca, acuză personalul de bord al avionului că nu i-au acordat primul ajutor necesar, susținând că fiul lor ar fi putut fi salvat.

Părinții bărbatului caută acum o firmă de avocatură pentru a iniția un proces împotriva companiei aeriene. Tatăl lui Mihai a declarat că, deși fiului său i s-a făcut rău și a leșinat, manevrele de resuscitare nu au fost efectuate imediat, pierzându-se timp prețios.

Avionul a aterizat de urgență pe aeroportul din Frankfurt, însă personalul medical prezent nu a reușit să îl salveze.

Tatăl lui Mihai a mai spus că soției acestuia, deși însărcinată și afectată emoțional, nu i s-au oferit îngrijiri medicale corespunzătoare.

Incidentul a transformat călătoria de întoarcere într-o tragedie, distrugând planurile de vacanță și reuniune ale familiei.  Vărul bărbatului a declarat că acesta „dorea să-i spună mamei sale că va avea un băiețel sau o fetiță”.

Avionul care efectua ruta Paris-Cluj a aterizat de urgență pe aeroportul din Frankfurt după ce Mihai a intrat în stop cardio-respirator în timpul zborului. Deși echipa medicală de la sol a intervenit timp de 30 de minute, starea bărbatului nu s-a îmbunătățit, iar acesta a decedat.

Mihai urmează să fie repatriat în zilele următoare, după ce a fost reținut în Germania în urma incidentului tragic.

Citește și:

5 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Mult succes, mai ales cu justitia din gradina maicii domnului. Probabil insa toate firmele de avocatura gasite pana acum i-au spus ca in avioane nu sunt sali de UPU, si cam asta se intampla,voia domnului. Dar poate gaseste o firma dispusa sa il beleasca de bani

    • R.I.P. Răspunde

      👍Și în rest vedem doar clasicul comportament, tipic 100% de oșean. R.I.P. Că vă zice omul să stați măi blând locului că nu mai merită să vă transhumanțați dar voi nu și nu. Vorba unui clasic în viață, cam rar apuci să vezi un oșean bătrân. No la asta să rumegați că oare de ce.🤔😲
      Asta cu datul în judecată e o prostie cât se poate de mare. Mai ales dacă se află că avea antecedente. Că fiți siguri compania are bani de un avocat care să demonstreze asta.
      PS. Învățăminte pentru alții, câteodată mai trebuie să știi să te și oprești. Face mai mult ca valoare ca orice altceva. Că uite ce s-a petrecut acuma. 😲😮😢Că acum un copil va crește fără tată. Foarte trist.

  2. Varu Răspunde

    Treaba lor dacă au bani să-i de-a la arvocati,voi de ce vă băgați?

  3. Gheorghe Răspunde

    Ase le trebe.Ce tot se plimba prin lume?Daca statea locului avea toata sansa sa moara frumos la intrare in spital pe scaun sau in caz mai fericit targa.

  4. Devil Răspunde

    Doamna cu coasa nu tine cont de locul unde esti. Te ia si gata! In rest, Odihna vesnica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.