Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

Tânăr ucrainean, prins cu permis de conducere fals la Vama Petea

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Petea cercetează un cetățean ucrainean deoarece, la controlul de frontieră, a prezentat un permis de conducere fals, având însemnele autorităților ucrainene.

Ieri, 10 august, în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din România, un cetățean ucrainean în vârstă de 23 de ani. Acesta conducea un autoturism înmatriculat în Ucraina.

La solicitarea polițiștilor de frontieră, tânărul a prezentat odată cu pașaportul și un permis de conducere având însemnele  autorităților ucrainene.

Existând suspiciuni asupra autenticității permisului, s-a procedat la efectuarea unor verificări specifice, în urma cărora s-a constatat că documentul nu întrunește condițiile de formă și de fond ale unuia autentic.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.