Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Un bărbat și o femeie, reținuți de polițiști. Au spart o mașină în Tășnad și au furat tot ce au putut

Un bărbat și o femeie, reținuți de polițiști. Cei doi au spart o mașină în Tășnad și au furat tot ce au putut. Totul s-a petrecut în cursul zilei de ieri.

Ce spune poliția:

La data de 12 august, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tășnad au identificat două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt.

În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 40 de ani, din municipiul Satu Mare, împreună cu o femeie de 26 de ani, din municipiul Carei, ar fi sustras dintr-un autoturism ce se afla parcat în apropierea Pieței Agroalimentare Tășnad, mai multe bunuri personale, printre care și două telefoane mobile, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial și predat persoanei vătămate. Față de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.